چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....
خیلی بده واقعا ما قسطمون زیاد نیست ولی خب حقوقمون کمه کلا ۱۰ تومن شایدم کمتر میمونه برامون😟 رسما همه چیزو حذف کردیم😔
آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...
خیلی بده واقعا ما قسطمون زیاد نیست ولی خب حقوقمون کمه کلا ۱۰ تومن شایدم کمتر میمونه برامون😟 رسما هم ...
با این اوضاع گرونی الان واقعا این ده تومن هیچه هیچه بخوای یه گونی برنج و روغن و میوه بگیری چیزی نمی مونه اصلا تازه چند ماه نه لباس گرفتیم نه میرم بیرون برا تفریح
با این اوضاع گرونی الان واقعا این ده تومن هیچه هیچه بخوای یه گونی برنج و روغن و میوه بگیری چیزی نمی ...
اره عزیزم درکت میکنم😥
آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...