2789
عنوان

شوهرم کلی قسط داره خسته شدم بخدا

119 بازدید | 38 پست

دو ساله ازدواج کردیم چون خواست طبقه بالای خونه پدرشون بسازه که ما بریم داخلش کلی قسط و قرص گرفت

کل حقوقش میره برا قسط ماهی فکنم حدود ده تومن اینا برا ما باشه واقعا نمی دونم چیکار کنم تازه برادرش هفتاد میلیون طلبش داره دیروز بش زنگ زده میگه پولمو بده میخوام ماشین بخرم کل پولش داره برا قسط ها میره دیگه چیزی نمونده که بده برادرش

اوایل زندگی تا جمع و جور بشید همینه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

خیلی بده واقعا ما قسطمون زیاد نیست ولی خب حقوقمون کمه کلا ۱۰ تومن شایدم کمتر میمونه برامون😟 رسما همه چیزو حذف کردیم😔

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی بده واقعا ما قسطمون زیاد نیست ولی خب حقوقمون کمه کلا ۱۰ تومن شایدم کمتر میمونه برامون😟 رسما هم ...

با این اوضاع گرونی الان واقعا این ده تومن هیچه هیچه بخوای یه گونی برنج و روغن و میوه بگیری چیزی نمی مونه اصلا تازه چند ماه نه لباس گرفتیم نه میرم بیرون برا تفریح

ماهم بخاطر خرید خونه تو این شرایطیم

خییلی سخته گاهی کم میارم و کلی سرهمسرم غر میزنم

همه چیز هم گروون اصلا نمیشه ادامه داد

به امید تموم شدن قسطا ادامه میدیم

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

طلا نداری بدی بدهی ها کم بشه؟ برادرشوهرت هم حق داره پولش رو میخواد .

اره خو اونم حق داره

چرا دارم ولی دروغ چرا دلم نمیاد اصلا طلامو بدم میدونم الان خدایی نکرده بفروشم دیگه نمی تونم بخرم منم که عاشق طلام

با این اوضاع گرونی الان واقعا این ده تومن هیچه هیچه بخوای یه گونی برنج و روغن و میوه بگیری چیزی نمی ...

اره عزیزم درکت میکنم😥

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

ماهم بخاطر خرید خونه تو این شرایطیمخییلی سخته گاهی کم میارم و کلی سرهمسرم غر میزنم همه چیز هم گروون ...

وایی دقیقا منم دیشب داشتم بحث میکردم باش

بش میگفتم دنبال کار دوم باش من خسته شدم درسته باید درکش کرد اونم سختی میکشه ولی خو تا به مرد فشار نیاری به خودش نمیاد کار انجام بده

وایی دقیقا منم دیشب داشتم بحث میکردم باش بش میگفتم دنبال کار دوم باش من خسته شدم درسته باید درکش کرد ...

همسر من بنده خدا تا 6 عصر سرکاره دیگه وقت نداره برای شغل دوم

تمام سعیم اینه بچه ها چیزی کم نداشته باشن ولی خودمون خیلی تحت فشاریم

شما بچه داری؟ بدون بچه خیلی راحتتره

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

ماهم بخاطر خرید خونه تو این شرایطیمخییلی سخته گاهی کم میارم و کلی سرهمسرم غر میزنم همه چیز هم گروون ...

دلمم بچه میخواد ولی با این اوضاع قسط ها فک نکنم تا پنج سال دیگه بتونیم بچه دار شیم

اره خو اونم حق داره چرا دارم ولی دروغ چرا دلم نمیاد اصلا طلامو بدم میدونم الان خدایی نکرده بفروشم دی ...

این خودخواهی هست خب اون برادرشوهر هم پولش رو دوست داشته ولی به شما داده.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.