2789
عنوان

پسر داداشم و دختر اجیم کارا زشت کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 94 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم تو بچگیم از رو نادونی و کنجکاوی تجربش کردم ،یعنی اون گفت اسم بازیش دکتر بازیه😂😂

الان یادم افتاد

هروقت میبینمش روم نمیشه بهش نگاه کنم، نمیدونم اون فراموش کرده یا نه

جهت کنجکاوی انجام دادن نمیخواد خیلی بهشون بپری

فقط بگو حالا که دیدین فرق داره با هم، دیگه چیزی نیست که بخواید دوباره نشون بدید

چون خصوصیه و جای جیش کردن هست آدم نباید نشون بده

ولی جدی نگیر اونا الان حس کنجکاوی دارن نه جنسی

نهایت بگو یکیشون رو بیان ببرن ، یا اجازه رفتن به اتاق نده

پسر بچه داداشم میره تو اتاق اونم میبره درو میبنده میگه میخایم قایموشک بازی کنیم

ببین مسئولیت قبول نکن .بزار پدر وماذرخودشون بچشون رو نگه دارن.تو نگه ندار.فردا یه اتفاقی افتاد دامادتون ازیه طرف عروستونم از یه طرف حمله نکنن بهت

ببین مسئولیت قبول نکن .بزار پدر وماذرخودشون بچشون رو نگه دارن.تو نگه ندار.فردا یه اتفاقی افتاد داما ...

خونه پدرو مادرم هستن خودش ب زور موند پسر داداشم من میگفتم ببر میگف خونه مادربزرگشه ب تو ارتباطی نداره یا ناراحت میشد

پسر بچه داداشم میره تو اتاق اونم میبره درو میبنده میگه میخایم قایموشک بازی کنیم

نباید تنهاشون بزاری عزیزم تو هیچ شرایطی اونا بون خدایی نکرده به خودشون ضربه میزنن جبران ناپذیر

((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

چطور اجازه میدن بچه هاشون تنها جایی بمونن والا من پسرم ۱۵ سالشه گاهی میگه خونه مادر اینا می مونم اینقدر بحث میکنیم و اجازه نمیدیم دخترمم ۱۳ سالشه تا حالا بدون خودم جایی نذاشتم بمونه یا بره بهش گفتم هر جا خودم موندم تو هم می مونی دیگه از بچگی آویزه گوشش شده به هیچ عنوان نمیگه جایی بمونم یا تنها جایی برم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نباید تنهاشون بزاری عزیزم تو هیچ شرایطی اونا بون خدایی نکرده به خودشون ضربه میزنن جبران ناپذیر

از دیروز چند بار رفتن تو اتاق درو بستن. قبلا هم میومدن باهم میرفتن تو اتاق درو میبستن