از دیروز خونه ماعن بعضی وقتا پسر داداشم میبرد تو اتاق درو میبست صداشونم در نمیومد امروز رفتم دیدم دوتاشون شلوارشون پایینه تا من رفتم سریع کشیدن بالا چیکار کنم ماماناشونم نیستن. پسر داداشم پنج ساله و دختر اجیم هفت سالس
از طرفی زنداداشم اخلاق بد داره نمیخام ب اون بگم
چ واکنشی با بچه ها داشتم دعواشون کردم گفتم برید بیرون دختر خواهرم داره گریه میکنه
((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد
پسر داداشت حالیش نیست اما قطعا دختر اجیت حالییشه ..
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
با دختر خواهرت که بزرگ تر هست صحبت کن درمورد جای خصوصی که کسی نباید ببینه و کسی نباید دست بزنه
پسر پنج ساله هم کوچولو هست پدر و مادرش باید روش کار کنن
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....
نمیدونم در تخصص ما نیست واقعا از متخصص کودک کمک بگیر مسئله مهمیه اما خودم تو بچگی قشنگ یادمه با پسرخالم اینکارو کردیم اون گفت میدونی برای پسرا فرق داره نوبتی بیا نشون بدیم و اینا عقلمون نمیرسید ک