2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بجز این علامت دیگه ایی هست؟

یک ماه پیش با خانومی ۲۳دقیقه حرف زده بود و چت. البته به روش نیاوردم بعدش رفت سیم کارت گوشی خرید داد دست شاگردش الان شاگردش رفته گوشی مونده مغازه

اول اینو بگم که اگه کسی بخاد یه کاری کنه تو هرکاری کنی بازم نمیتونی جلوشو بگیری

اگه خیالاتی داشته باشه الان گوشیو ازش بگیری میره گوشی مخفی میگیره و قایم میکنه که نبینی(اگه بخاد کاری کنه)

اول ازش بپرس براچی گوشی خریده؟

بعضیا یه گوشی میخرن برا کار و میزارن تو مغازه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
عیب نداره الان تواون تاپیک بودم زنه خیانت کرده همه میگفتن عیب نداره الانم میان اینجامیگن خشتکشو بکش ...

واقعا کاربرا بهش میگفتن عیبی نداره؟

اگه همون خانم باشوهر خودشون تو رابطه بود هم همینو میگفتن؟

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
یک ماه پیش با خانومی ۲۳دقیقه حرف زده بود و چت. البته به روش نیاوردم بعدش رفت سیم کارت گوشی خرید دا ...

چی بگم خب بذار اگه مچشو گرفتی اونوقت فعلا خودخوری نکن

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

شوهرم هیز عوضیه بهش اطمينان ندارم. آره میگه کار ولی شروع میکنه ....

چی بگم😪 خب بگو آخه مرد بشین سر زندگیت،دنبال چی هستی آخه

اگه میدونی کلا کارش همینه و آدم بشو نیس،تو هم بی محلی کن،فک کن چیزی نمیدونی

البته اگه میتونی حقشو بزار کف دستش،ادبش کن

ولی اگه میخای زندگیتو ادامه بدی و کاری از دستت برنمیاد خودتو اذیت نکن،چرا اون بره دنبال عشق و حال بعد تو غصه بخوری؟