2789
خانواده ماشین نمیدن؟خب اگه پولش رو میدن برو کلاس بگیر.اگه هم پولشو نمیدن دیگه پس باید خودشون ماشین ب ...

پول کلاسو میدن ولی اینجورین که نه ماشین نمیدیم

دو جلسه بگیر به جاش

یعنی هر روزم نمیگیرن

دیگه اشکم واسه من ناز میکنه 🪷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین رانندگی باید بشه مثل یکی از کارهای روزانه ات مثل غذا خوردن بیرون رفتن ورزش کردن و..... یعنی پاه ...

اره باید بگم بهشون بابام اوکیه مامانم کلا استرسیه و کنترل گره بخاطر اونه

میشه دلیلش این باشه که ماشین بهم نمیدن ؟چون استرسین میترسن تصادف کنم میگن هرچقدر میخوای کلاس بگیر ول ...

شاید

اما خب شما کلاس اضافه با مربی بردار راه میفتی اتفاقا با ماشین آموزشگاه راحت تر هم هستی من با اینکه با ماشین خودمون میرفتم جای خلوت تمرین اما همش استرس داشتم که نکنه ماشین بزنم به جایی به خاطر همین اصلا برام فایده نداشت همش با استرس دوبل میزدم اما با ماشین آموزشگاه خیلی ریلکس و راحت بودم

شبی رها خواهم کرد...! این زندگی پر دردم را...!️

عه خب پس مربی بگیر و بهش بگو کمکت نکنه مگر در موارد حاد تا بتونی خودت یاد بگیری مثلا توی دوبل گرفتن ...

مربیم همینجوریه چیزی نمیگه

پول کلاسو میدن ولی اینجورین که نه ماشین نمیدیم دو جلسه بگیر به جاشیعنی هر روزم نمیگیرن

تو چی ایراد داری همون رو تمرین کن

اگه یک چیز رو خوب یاد نگرفتی، چیز جدید نرو

مثلا من هنوز از لاین عوض کردن میترسیدم اونوقت بهم میگفت فردا بریم دوبل بزنیم

خب من هنوز اینو یاد نگرفتم.

حالا ماشین که دارید اگه نمیزارن روشنش کنی همون فقط توی پارکینگ بشین پشتش کلاچ چیزارو تمرین کن اگه یاد میره کلاچ کجاس

مربیم همینجوریه چیزی نمیگه

خیلی خوبه واقعا

یه نکته ام بگم بهت چون کسی بهم نگفت کلاچ ماشینایی که برای امتحان میارن هم خیلی شله باید حواست باشه نپره که ماشین خاموش شه

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

تو چی ایراد داری همون رو تمرین کناگه یک چیز رو خوب یاد نگرفتی، چیز جدید نرومثلا من هنوز از لاین عوض ...

اخه اصلا درکشون نمیکنم برام ماشین خریدن ولی اتوماته ماشینای خودشونم اتومانه یه ماشین قدیمی داریم کسی هم ازش استفاده نمیکنه نمیدونم چرا راضی نمیشن بدن برم تمرین کنم

دارم دیوونه میشم مخصوصا امروز واقعا میخواستم خودمو بزنم

ناراحت نباش من یادم نیست 9 قبول شدم یا ده ولی از یه جایی به بعد دیگه برام مهم نبود گفتم اونقدر میرم پشت سر هم که آحر قبول شم

خیلی خوبه واقعایه نکته ام بگم بهت چون کسی بهم نگفت کلاچ ماشینایی که برای امتحان میارن هم خیلی شله با ...

تاحالا خاموش نکردم

مشکلم همین دوبله اونم امروز عالی بودم تو تمرین

دور دو فرمون و قوانین همه اوکیم

تاحالا خاموش نکردممشکلم همین دوبله اونم امروز عالی بودم تو تمریندور دو فرمون و قوانین همه اوکیم

چقد خوب

ایشالا که دفعه بعد قبولی🫂

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام