2789
خوب گوش کن همین الان برو با ماشین بابا همون مورد رو ۲۰ بار تمرین کن

مشکل اینه استرسین و ماشین نمیدن بهم

میگن هر چندتا میخوای کلاس بگیر ولی نمیدن

مخصوصا مامانم نمیزاره

دیگه اشکم واسه من ناز میکنه 🪷

نمیدونم میتونید درک کنید حرفم را یا نه .

ولی سعی کنید وقتی داخل خونه نشستید ، روی کاغذ فکر وذهنتون را با عملکرد پاهاتون هماهنگ کنید .

تمام مواردی که در امتحان شهر از شما خواسته شده را در تنهایی هماهنگ کنید . گاهی هماهنگ نبودن فکر و عملکرد پاها باعث رد شدن میشه .اینقدر باید موارد امتحان شهر را ملکه ذهنتون کنید که خاطر جمع باشید به درست انجام دادنش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا قبل ازمون کلاس داشتم همه چی رو عالی رفتمدوبل رو دیر دادم اینور در صورتی که تو کلاس بالای ۲۰ تا ...

منم همینطور بودم با مربی کلاس برداشته بودم همه رو درست میزدم اما موقع آزمون همه اشتباه . وقتی که قبول شدم خودمم باورم نمیشد حس میکردم هیچوقت نمیتونم گواهینامه بگیرم

شبی رها خواهم کرد...! این زندگی پر دردم را...!️

منم مثل تو خراب میکردم یه بار که قرص استرس خوردم دیگه قلبم تند نزد و پام نلرزید بیشتر مشکلم این بود که ضربان قلبم میرفت بالا حالت تهوع داشتم پام میلرزید و نمیتونستم کلاچ رو کنترل کنم ماشین خاموش میشد

منم همینطور بودم با مربی کلاس برداشته بودم همه رو درست میزدم اما موقع آزمون همه اشتباه . وقتی که قبو ...

میشه دلیلش این باشه که ماشین بهم نمیدن ؟

چون استرسین میترسن تصادف کنم میگن هرچقدر میخوای کلاس بگیر ولی ماشین نمیدن

منم تو این چهار بار که رد شدم یه بار امروز قبل ازمون کلاس گرفتم

بین ازمونا فاصله انداختی یا هرهفته میرفتیانگیزتو از دست ندادی؟

اوایل پشت هم بود اما خب فرصت تمرین رو ازم میگرفت. دیگه یکم فاصله انداختم بیشتر تمرین کنم.

البته من مشکلی نداشتم کاملا بلد بودم فقط استرس داشتم.

حتی اون دفعه اخرم باز با استرس خراب کردم دیگه افسر چون عوض شده بود گفت زیاد ازمون دادی بیا برو 🗿😁😁

همون دو سه ماه بعدشم کارتم بود فوری نشستم پشت فرمون قااان قااان روندم😬 الانم کلا میرم توی جاده

من از استرس بود واقعا. یعنی توی اون شش بار فقط کلاچ خواموش کردم. پام میلرزید حتی قرصم خوردم اوکی نشد.

ولی بلد بودم. تو اگه بلد نیستی تمرین کن.

مربیت رو عوض کن . من اولین مربیم افتضاح بود . یه آشنا اومد هر شب و هر روز باهاش یک ساعت تمرین کردم

منم مثل تو خراب میکردم یه بار که قرص استرس خوردم دیگه قلبم تند نزد و پام نلرزید بیشتر مشکلم این بود ...

من اصلا امروز استرس نداشتم اصلااا

اوایل پشت هم بود اما خب فرصت تمرین رو ازم میگرفت. دیگه یکم فاصله انداختم بیشتر تمرین کنم.البته من مش ...

ببین مربی اولم که ۱۰ جلسه با اون بودم خوب نبود ۶ جلسه با یکی دیگه گرفتم این خوب بود

ولی مشکل اینه بهم ماشین نمیدن میگن کلاس بگیر

تو این چهار باری هم که افتادم امروز فقط کلاس گرفتم

منم سه بار افتادم تا قبول بشم

اگه خیلی استرس میگیری پرانول بخور

و سعی کن اگه ماشین دارید حتما تمرین کنی

من نزدیک یه ماه با ماشین خودمون تمرین کردم با یه جلسه دو جلسه با مربی نمیشه

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

منم سه بار افتادم تا قبول بشماگه خیلی استرس میگیری پرانول بخور و سعی کن اگه ماشین دارید حتما تمرین ک ...

مشکلم اینه ماشین نمیدن میگن هرچقدر میخوای کلاس بگیر ولی ماشین نمیدن

استرس نداشتم امروز

ببین مربی اولم که ۱۰ جلسه با اون بودم خوب نبود ۶ جلسه با یکی دیگه گرفتم این خوب بود ولی مشکل اینه به ...

خانواده ماشین نمیدن؟

خب اگه پولش رو میدن برو کلاس بگیر.

اگه هم پولشو نمیدن دیگه پس باید خودشون ماشین بدن

باید هم هر روز باشه

من مربی اولم فاصله مینداخت مثلا هفته ای یک بار میومد

مشکل اینه استرسین و ماشین نمیدن بهممیگن هر چندتا میخوای کلاس بگیر ولی نمیدن مخصوصا مامانم نمیزاره

ببین رانندگی باید بشه مثل یکی از کارهای روزانه ات مثل غذا خوردن بیرون رفتن ورزش کردن و..... یعنی پاهات خود به خود بدونه در لحظه باید چکار کنه دستت خیلی سریع کارشو انجام بده چشم و سر و همه بدونن که الان باید چکار کنن این یعنی هماهنگی کامل بدن با ماشینی که خودت روشن کردی! این فقط و فقط با تمرین روی ماشین خودت به دست میاد نه با ماشین کلاس! یه جوری راضیشون کن خودت جای خلوت تمرین کنی

مشکلم اینه ماشین نمیدن میگن هرچقدر میخوای کلاس بگیر ولی ماشین نمیدن استرس نداشتم امروز

عه خب پس مربی بگیر و بهش بگو کمکت نکنه مگر در موارد حاد تا بتونی خودت یاد بگیری

مثلا توی دوبل گرفتن بگو کمکت نکنه

دور یه فرمون و دو فرمون تو جاهای سر بالایی که نیم کلاچ میخواد اینا رو بگو خیلی کمکت نکنه

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

ببین رانندگی باید بشه مثل یکی از کارهای روزانه ات مثل غذا خوردن بیرون رفتن ورزش کردن و..... یعنی پاه ...

آره موافقم واقعا

تا خودت تنهایی ماشین نبری دستت نمیاد فوت و فن هاشو