2789
من پسرم دیگه ۱۵ سالشه بهش میگم پاشو یه کم کار کن تایاد بگیری فردا کمک خانمت هم کنی ولی گوش نمیکنه ش ...

خب حقشه منکه دخترم ۱۵ سالمه بزووووورررر میشورم بخداا خیلی بدهها دیگه مامانم دست کشیید ازم میگه خونه شوهرت میری میفهمی حالمو الان یا خواهرم یا مامانم میشوره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب حقشه منکه دخترم ۱۵ سالمه بزووووورررر میشورم بخداا خیلی بدهها دیگه مامانم دست کشیید ازم میگه خونه ...

دختر منم ۱۳ سالشه بخدا لیوان جلو پاش باشه دست نمیاره برداره بهش بگی فلان کار کن میگه واااااااای خسته شدم حال ندارم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
گیر دادن از دوست داشتن و حس مالکیت میاد...نمیگم خوبه ولی خب...

icon

((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

زن داداشم هر روز شکایت نیکنه پسرتون برا لباس پوشیدن هنه ی لباسارو از کمد بیرون میریزه بعد البته به شوخی شکایت میکنه واقعا داداشم خیلی رومخه حتا اکه لباسا مرتبن همه رو میریزه بیرون

دختر منم ۱۳ سالشه بخدا لیوان جلو پاش باشه دست نمیاره برداره بهش بگی فلان کار کن میگه واااااااای خسته ...

البته من چون حساسیت دست تو کودکی داشتم و ظرف نمیشستن تا الانا که خوب شدم نمیتونم کار خونه انجام بدم اصلا عادت کردم دیگه حتی چادر نمازمو بابام بلند میکنه مرتیب نیکنه😂