2789
قهر که می کنم اونم قهر می کنه

وااااای این بدترین ویژگی ی مرده...ولی خب اگه تهش خودش پا پیش بزاره واسه آشتی خوبه...

نامزد من میگه قهر نیستم ولی باهام حرف نمیزنه🤣خب قهری دیگه لامصب...ولی خب خداروشکر خودش دوباره صحبت رو شروع میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی تودار بودنش هست اهل درد دل کردن اصلا نیست ویکی اینکه پیام میدم جواب نمیده😖😖از همون دوران نامزدی و عقد این طور بود الان مثلا من غر زدم بهتر شده اول ها پیام میدادم می اومد خونه خودم پیام باز میکردم از تو گوشیش

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اکثر مردا کار خونه نمیکنن...بستگی به تربیت مادرشون داره...من خودم نامزدم تو مهمونی ها کمک میکنه ولی ...

من پسرم دیگه ۱۵ سالشه بهش میگم پاشو یه کم کار کن تایاد بگیری فردا کمک خانمت هم کنی ولی گوش نمیکنه شاید در ماه مثلا دو سه بار ظرف بشوره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

گردن گیرش برای اشتباهاش صفره! حتی شده ب شوخی خنده گه کاری هاشو میندازه گردنم! و میکه تو کردی! یا چون تو گفتی نکن برعکسشم کردم و خوب کردم!

من متعهد و متعلق به قلب همسرمم پس توی آقا اگر بمن درخاست دوستی بدی! خیلی بی شرفی مرتیکه

یکی تودار بودنش هست اهل درد دل کردن اصلا نیست ویکی اینکه پیام میدم جواب نمیده😖😖از همون دوران نامزد ...

الان یکی گف ک از این ویژگی شوهرش ک مدام هما چی رو بهش میگه و همه اتفاقات رو، روی مخشه....شما میگید تو داری....چ دنیای عجیبی...

من پسرم دیگه ۱۵ سالشه بهش میگم پاشو یه کم کار کن تایاد بگیری فردا کمک خانمت هم کنی ولی گوش نمیکنه ش ...

بلاخره بچه از پدرش هم الگو میگیره دیگه😅ولی شما تلاشت رو بگن نتیجه میده قطعا...منم رو برادرم خبلی کار کردم در حد سفره پهن و جمع کردن همیشه گمک میکنه

زیادی گیر میده ولی آدم خوبیه دوسش ذارم

((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد