2789
عنوان

چقدر آدمای اینجا دنبال شوهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 98 پست
دختر ۳۰ ساله ندیدی تو زندگیت؟؟کجاش پیره؟؟پس چجوری دختر ۱۸ ساله رو میدن مرد ۳۰ به بالا اون مرد پیر نی ...

نه من که نمیگم اینجا میگن دیگه ۳۰ به بعد آدم پیر میشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میه به خودتون نگید ترشیده چه ربطی به قضاوت داره

گلم من به خودم نگرفتم از اینکه میگن چرا همه اینقدر شوهری هستن این چه صفت بدی هست روی یه خانم بزارن

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

نه من که نمیگم اینجا میگن دیگه ۳۰ به بعد آدم پیر میشه

اهان اینا عقل ندارن که میگن😂

زن ستیزم هستن که زن ۳۰ ساله پیره ولی مردش نه و حق انتخاب بهش میدن حتی ۱۸ ساله بگیره

یطوری میگن ترشیدم آدم حس میکنه به ۳۰ سالگی برسه آخرای عمرشه و ۴۰ سالگی هم سینه قبرستونیم

ادم همش تصور یه پیرزن بهش دست میده ادم🤣

پس بعد ۴۰ سالگی چیکار میکنن تعویض میکنن خودشون رو ازدواج ۱۰،۲۰ سال که نیست قراره کلی سال با طرف بگذرونی

گلم من به خودم نگرفتم از اینکه میگن چرا همه اینقدر شوهری هستن این چه صفت بدی هست روی یه خانم بزارن

خب کسی که خودش میگه میرن فلان جا دنبال شوهر فلان کارو میکنم حاظری با هر شرایط ازدواج کنه اسمش چی میشه؟

جستجو کننده شوهر باید بهش گفت؟

سعی نکن با خودت بجنگی، غریزه و طبیعت راه خودش رو میره، تو هرچی هم سرکوبش کنی یا بهش توجه نکنی اون هست. ازدواج فقط رابطه جنسی نیست، داشتن پشتوانه و همراه هستش برای سفر زندگی که بینهایته...

هر چیزی هم تو سنی قشنگه و معنی داره تو و تو هر سنی ویژگی ها و مشخصههای خودش رو هم همراه داره.

ازدواج تو ۲۰ سالگی با ازدواج تو ۴۰ سالگی از همه نظر فرق داره، حتی ملاک ومعیار و...

دیگه قضاوت چیه طرز تفکرشون دست خودشونه ادما

محیط زندگی متفاوته شهرستانها اکثرا نهایت تا ۳۰سالگی ازدواج میکنن دوست خودم الان ده سال شاغله ماشین و طلا و ... هم داره خونوادش هم خوبن ولی خب شهرستان هست ۳۳سالش هست میگه برای سن من خواستگار خوب دیگه نمیاد

سن ازدواج پایین رو منم نمیپسندم به نظر منم دختر اول باید درس بخونه تو جامعه خودش رو رشد بده بعد ازدواج ولی به نظرت اونا که میگن ازدواج نمیخوایم میفتن با این پسر و اون پسر دوست شن اونا خوبن؟ یکی به هر دليل بخواد نیازهاش رو از راه درست با لزدواج تامین کنه میشه ادم بده؟؟!!