2789
عنوان

وابستگی شدییییییید به نامزدم منو از کارو زندگی انداخته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست
انقدر پیگیر نباش دلسردش میکنیااااونم کار وزندگی داره دیگه قرار نیست چون نامزدته ازهمه چی بزنه فقط وف ...

همین دیگ .. نباید خیلییی اذیتش کنم

خودش ب اندازه کافی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت اشتباهه خدایی نکرده امتحاناتتو بد بدی شوهر نمیاد برات جبران کنه تازه خودش هم میگه چرا نخوندی ، از هیچ کس برا خودت بت نساز خدا نکنه ولی خب دنیا بهت نشون میده که به آدما بیش از حد بها ندی ، به کار و درس خودت بیشتر بها بده چون همونا آینده تو میسازن ، من زیادی به شوهرم ارزش دادم زد به سرش حالا اون میگه اجازه بده من بیشتر دوستت داشته باشم حتی اگه دوسم نداری ولی حس من مرد فهمیدم که اشتباه کردم باید خودمو بیشتر دوست می داشتم ما دخترا تو ذهنمون رویا پردازی میکنیم تصورات ذهنی که می سازیم خیلی با واقعیت فاصله دارن ، تو هم حق داری آدم متاهل به تماس جسمی از طرف عشقش نیاز داره ولی خب نمیشه فعلا چه میشه کرد صبر کن اتفاقا کمتر زنگ بزن و کمتر فکر کن خودتو بیشتر با درس مشغول کن حتی شده برو تو کتابخونه درس بخون که نتونی ویدئو کال اینا بگیری

حق داری واقعااگر میتونی شما برو ببینش یجوری برنامه بریزید که زودتر همدیگه رو ببنید حالا کو تا آخر تی ...

اصلا امکانش نیست.. من تا اول اسفند اصلا نمیتونم بیمارستان رو ول کنم برم .. هیچ اففی ندارم تا اون موقع

اصلا امکانش نیست.. من تا اول اسفند اصلا نمیتونم بیمارستان رو ول کنم برم .. هیچ اففی ندارم تا اون موق ...

اینجوری که خیلی سخته ایشون نمیتونه آخر هفته یکی دو روز بیاد پیش شما؟

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫

اینکه همو دوست دارین خیلی خوب و عالی هست الهی که همیشه همینطوری باشید برا هم ولی نکته اینجاست که مردا از زنای وابسته خوششون نمیاد و فکر میکنند که دارن کنترل میشن شما همینقدر که وقت برای ایشون میذارید رو نصفش رو برای خودتون و پیشرفت و موفقیت خودتون بگذارید همه چیز به نفع شما میشه...

کارت اشتباهه خدایی نکرده امتحاناتتو بد بدی شوهر نمیاد برات جبران کنه تازه خودش هم میگه چرا نخوندی ، ...

اره درست میگید واقعا

اتفاقا الان کتابخونه ام🥲 ولی همچنان حالم بده

اونم سر بیماره... نمیشه ک زنگ بزنم مژاحمش شممم

از اینورم حالم بده💔 ینی هی سعی میکنم برم باشگاه درس بخونم اینا ولی روانم بهم ریخته بد اخلاق شدم خیلیییی

خدا تو رو به آغوش عشقت برسونه 🙏

من که جلو چشمام خودنمایی میکنه دریغ از ی بغل

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

اینجوری که خیلی سخته ایشون نمیتونه آخر هفته یکی دو روز بیاد پیش شما؟

اینقد ک حالم بده این روزا گفت شاااید اگرررتونستم

چهارشنبه عصر حرکت کنم

پنجشبه عصر میرسه جمعه صبح باز حرکت کنه بره

منم راضی به اینهمه اذیتیش نیستم برا چنددد ساعت بیاد فقط

۱۸۰۰ کیلومتر فاصله مونه

اینکه همو دوست دارین خیلی خوب و عالی هست الهی که همیشه همینطوری باشید برا هم ولی نکته اینجاست که مرد ...

اره درست میگید من همه اینااا رو کامل میدونم و بلدم

منتها خیلی حالم بده در یک هفته اخیر داغونم داغووون

دلم خیلی تنگ شده نمیتونم خودمو جمو جور کنم

یک هفته اخیر اینجوری بودم نه همیشه

اره درست میگید واقعا اتفاقا الان کتابخونه ام🥲 ولی همچنان حالم بدهاونم سر بیماره... نمیشه ک زنگ بزنم ...

خودت به حست دامن میزنی ادامه نده این افکارتو اونم یه آدم معمولیه با خودت در طول روز بگو فعلا الان بهش فکر نمیکنم فلان کارم انجام بدم مثلا شب بهش فکر میکنم

اینقد ک حالم بده این روزا گفت شاااید اگرررتونستمچهارشنبه عصر حرکت کنمپنجشبه عصر میرسه جمعه صبح باز ح ...

من بهت حق میدم حالت بد باشه

چاره ای نیست دیگه حداقل همدیگه رو میبینید بلکه یکم حالت بهتر بشه

حالا اگر میتونه یه روز هم مرخصی بگیره که بیشتر پیش هم باشید

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫