2789
عنوان

جام جهانی 2026

148 بازدید | 21 پست

خب یک هفته مونده تا بازی های تیم ملی ایران

انشالله ایران برنده بشه و بره دور بعد❤️❤️😍😍

کلا چند کشور هست که یکیشونم ایرانه که چهار سال چهار سال موفق میشه بره جام جهانی

من با مسائل دیگه کار ندارم و پیروزی یا بخت تیمملی پیروزی وباخت تیم ملی ایرانه.بحث وطنمونه.من با این تیم خاطره دارم. اصلا تیم ملی کشورم هست.یک عده عزیزان که میخوان بعضی مسائلو قاطی کنن بنظرم کار درستی نمیکنن

تیم ملی وظیفش اینه خوب بازی کنه دل ما رو شاد کنه و پرچم ایرانیا رو ببره بالا و بنظرم اتفاقا اگر هرکس توهرجایگاهی که مرتبط با خودش داره،کار خودشو درست انجام بده جامعه درست میشه.مثلا یک نجار نمیاد درباره گیاهشناسی نظر بده یا یک خیاط نمیاد درباره اهنگری نظر بده.تیم ملی هم ببره یا ببازه به اسم ایران تموممیشه.

نکته مهمم بگم رفتن به جام جهانی کار اسونی نیست کلی از قبل باید بازی کنن تا برسن به جام جهانی و همینکه زحمتشونومیکشن برای ما کافیه درسته وظیفشونه

اما ما باید منصفانه و عادلانه ومنطقی قضیه رو بسنجیم

در ضمن، افتخار میکنم زمانی کهبچه بودم و فوتبال با پلی استیشن وکامپیوتر بازی میکردم،بیشتر وقتا تیم ملی ایران رو انتخاب میکردم.افتخار میکنم وقتی تو کوچه فوتبال بازی میکردم لباس تیم ملی تنم بود.

به امید پیروزی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶❤️❤️❤️

عجیبه که از اون عشق عجیب به تیم ملی تو جام جهانی روسیه

رسیدم به این بی تفاوتی

حتی نمیدونم حریفاش کی هستن

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجیبه که از اون عشق عجیب به تیم ملی تو جام جهانی روسیه رسیدم به این بی تفاوتی حتی نمیدونم حریفاش کی ...

درود و عرض ادب🌹

بازی با نیوزلند(تیمی در حد ایران،متوسط)

بازی با مصر(تیمی در حد ایران،متوسط)

بازی با بلژیک(جزو تیم های قوی)

فارغ از هر نگاهی پیروزی تیم ملی پیروزی ایران هست و امیدوارم تیمملی تو این شرایط سخت بتونه دور بعد وحتی فینال وحتی قهرمان جام جهانی بشه.

چرا شما مردا در هر حالتی اینقدر علاقه به فوتبال دارین😂😂😂

😅😅😅آخه فوتبال حس خوبی میده حس فتحکردن حس پیروزی خدایی ورزش خوبی نیست؟؟

البتهخودم شخصا یک زمانی خیلی توکوچه فوتبال بازی میکردم با پلی استیشن وکامپیوتر همهمینطور

اما برای دیدن تلویریون فقط یا بازی

استقلال پرسپولیس

یا بازی های خیبر لرتباران

یا بازی های تیم ملی ایران

اتفاقا من جزو کم فوتبالی تریننام😅😅

اما قبول دارم مردا فوتبالین اکثرا

خوشبحالت بین اینهمه مشکلات بفکر توپ بازی تیم ملی هستی

سلام.

گرامی، مشکلات فردی و اجتماعی در هر جامعهای وجود دارد و کسی منکر آن نیست. اما اینکه چون مشکلاتی وجود دارد، دیگر درباره هیچ موضوع دیگری مثل ورزش، تاریخ، فرهنگ، اقتصاد، کسبوکار، علم و فناوری یا موفقیتهای کشور صحبت نکنیم، منطقی نیست.

انسان میتواند هم نگران مشکلات باشد و هم درباره موضوعات دیگر نظر بدهد، خوشحال شود یا آرزوی موفقیت کند. حمایت از تیم ملی یا علاقه به ورزش به این معنا نیست که مشکلات جامعه را فراموش کردهایم.

این دو موضوع منافاتی با هم ندارند. همانطور که افراد در سختترین شرایط زندگی هم کار میکنند، درس میخوانند، تفریح میکنند و به علایقشان میپردازند، میتوانند برای موفقیت تیم ملی کشورشان هم آرزوی موفقیت داشته باشند.

تاریخ شروع و پایانش کیه

ایران - نیوزیلند
۱۵ ژوئن ۲۰۲۶ (۲۵ خرداد ۱۴۰۵)

بلژیک - ایران
۲۱ ژوئن ۲۰۲۶ (۳۱ خرداد ۱۴۰۵)

مصر - ایران
۲۶ ژوئن ۲۰۲۶ (۵ تیر ۱۴۰۵)

ایران در گروه G با تیمهای بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه است.

درود و عرض ادب🌹بازی با نیوزلند(تیمی در حد ایران،متوسط)بازی با مصر(تیمی در حد ایران،متوسط)بازی با بل ...

تیم ملی نیست اخه ،

ولی خب راضی به باختش هم نیستم

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

تیم ملی نیست اخه ،ولی خب راضی به باختش هم نیستم

شخصا تیم ملی را با چند نگاه میبینم یک اینکه که اگر برنده بشه مردم کشور های دیگه و مردم کشور تیم حرف میگن :«ایران ما رو برد،ایرانیا ما رو بردن نه حواشی و نظرات سیاسی و اجتماعی !! » دوم اینکه با دیدگاه های نوستالژی اگر تیم ملی رو ببینیم سوما یا اگر خودمون روجای بازیکنان و شرایط اون ها بگذاریم کم کم دیدگاهمون نسبت به این مسئله(تیم ملی)تغییر پیدا میکنه.

البته قصد پر حرفی ندارم ونمیخوام از خودم تعریف کنم من مخلص ایران وتمام ایرانیا هستم ولی من با این تیم خیلی نوستالژی وخاطره دارم من زمانی هر روز با لباس تیم ملی بین دوستام بازی میکردم تو پلی استیشن و کامپیوتر همش تیمملی انتخاب میکردم.قصد تعریف از خودم ندارم اما درباره غذای ایرانی،تیم ایرانی،اهنگ ایرانی،تاریخ ایرانی وکلا فرهنگ ایرانی و فرهنگ لری تعصب دارم و به بقیه اقوام وملیت ها هم احترام میگذارم

اینکه زیاد هم نوشتم چون دوست ندارم کسی به خاطر نظرم درباره تیم ملی ،به من اهانت کنه یا من رو قضاوت کنه.

ممنون که بیننده و نظر دهنده تاپیک من هستید🌹❤️🙏🌺💐