2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سعی کن در طول روز خسته بشی حالا یا با کار خونه و تمیز کاری یا با ورزش و پیاده روی سعی کن قبل خواب گو ...

خسته که میشم ولی گوشی رو راست میگی واقعا خیلی بده از وقتی شبا تا نصفه شب رفتم تو گوشی خوابم خراب شده

اینکه کسی مشکل اعصاب داره و میگه هیچ دلیلی نداره مثل این میمدنه بگه من آب رو ریختم نمیدونم چرا بسمت ...

اخه من سنمم کمه ۱۶ سالمه

پارسال رفتیم دکتر گفت تو چرا انقدر استرس داری!تعجب کرده بود

خودمم نمیدونم چرا از یه سنی اول به تغذیم گیر دادم بعدکه خوب شدم مشکلات دیگه ریخت تو سرم به همه چی گیر میدم اصلا نمیدونم چرا

احساس میکنم ناشکرم که اینطوری شدم

بببین قنگ رو تخت دراز بکش یه لحاف زیرت به لحاف روت که نرم و گرم باشه میری لش میکنی کولرم میزنی لذت م ...

ایکاش به این راحتی که شما میگی بود😂اخه شما نمیدونین حقم دارین من واقعا عجیبم نمیدونم چرا مث آدم عادی نیستم

خسته که میشم ولی گوشی رو راست میگی واقعا خیلی بده از وقتی شبا تا نصفه شب رفتم تو گوشی خوابم خراب شده

آره منم مث خودت تا چنده شب بازی آنلاین میکردم خوابم بهم ریخته بود

اما مدتی حدودای 10 شب دیگه نت خاموش میکنم آهنگ ملایم گوش میدم دو صفحه کتاب میخونم پنج دقیقه نشده خاب میرم .

عزیزم بهتره بری پیش مشاور و روانشناس یا برو دکتر طب سنتی شاید دمنوشی چیزی بهت داددر آخر اگه همه ی را ...

بابا رفتم روانپزشک گفت اول خیلی استرس داری بعو گفت افسردگی داری[که من اصلا احساس افسردگی ندارم]بهم دو تا قرص داو هرشب خوردم بدتر شدم تازه عوارضم داشت قرصا رو ول کردم راحت ترم

ی مدت ملاتونین بخوربی ضررهقهوه و چای هم عصرها نخور

ملاتونین هر شب میخورم🙂🙂

چای هم گذاشتم کنار چون خیلی دوست داشتم به جاش دمنوش میخورم حتی دمنوش خواب اورم میخورم