2789
نه واقعا خداروشکر مشکل جدی اصن نداشتم کلا ناراحتی اعصاب دارم ولی اصنم نمیدونم چرایه مدت هم اختلال خو ...

اینکه کسی مشکل اعصاب داره و میگه هیچ دلیلی نداره مثل این میمدنه بگه من آب رو ریختم نمیدونم چرا بسمت زمین رفت بالا نرفته!!! ریشه کم خوابی در ۹۹ درصد مواقع از اعصابه.ریشه اعصاب خراب مشکلاته.مشکلات صرفا زناشویی نیست.مشکلات با فرزند .دوست... بحرانهایی که مربوط به دوران کودکی میشه .خیلی ریشه های مختلف وجود داره

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناشکریکم کم مغزم تحلیل میرههرروز سردرد دارمبیحالم حتی حال راه رفتن ندارمایکاش خدا خواب تورو به من می ...

بببین قنگ رو تخت دراز بکش یه لحاف زیرت به لحاف روت که نرم و گرم باشه میری لش میکنی کولرم میزنی لذت میبری به هیچ چیزم نمیخواد فکر کنی

اگه میدونین ممکنه چندتا از مواردی ک نشون میده غلظت خون داری رو بفرمایید

مشخصه عزیز،بیحالی خستگی،حوصله نداشتن،همش احساس خواب الودگی داشتن،بیشترازهمه اینه که کم کارکنی ولی احساس خستگی زیادداشته باشی