2789

واای مثل منی

من ۱۱ شب میخوابم تا ۴ صبح

همش هم خسته و خواب آلودم و در حال خمیازه کشیدن

قرص هم عوارض داره و عادت میاره

برا همین کم میخورم

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید بری دکتر ولی تجربیات خودم رو بخوام بگم.پرکاری تیروئید کمبود ویتامین Dکم تحرکی در طول روزو اضطرا ...

من هیچکدومو ندارم آزمایش دادم خداوروشکر همه ویتامینام خوب بودن کم تحرکی هم نمیشه گفت چون روزای فرد میرم باشگاه ولی استرس اکثرا بی دلیل دارم با هرچیزی استرس میگیرم یبار نقشه مغزی دادم مغزم داغون بود

میشه راهکار بدیچون من دارم اذیت میشم

راهکارش باید جدی انجام بدی قول میدم دوسه روزه جواب میگیری،کارهایی که میخای طول روز انجام بدی بیارش روی کاغذ،هرکدوم انجام دادی خطش کن،اخرش شب مرور کن،

خواب زیاد علتش غلظت خون هستش همش احساس خستگی وخواب الودگی داری

نه بابا کجا خواب زیاد من تو عمرم زیاد نخوابیدم 🤣😔تروخدا واسه کم خوابی راهکار بدین دارم دیوانه میشم

راهکارش باید جدی انجام بدی قول میدم دوسه روزه جواب میگیری،کارهایی که میخای طول روز انجام بدی بیارش ...

این کار هم ارامش بهت میده هم موفقیت توی کارهات،چندراهکاردیگه هم هستش

خواب رابطه مستقیم با روحیه داره .فکرتون مشغوله .به قرص متوسل نشید .روی ذهن کار کنید

چطوری

من روانپزشک هم رفتم ولی داروهاش فقط بدترم کردن ول کردم

نمیدونم چطور رو ذهنم کار کنم

خواب رابطه مستقیم با روحیه داره .فکرتون مشغوله .به قرص متوسل نشید .روی ذهن کار کنید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...