2789

سلام بچه ها من کلینیک مهرزاد کاشت کردم فریب تبلیغ و حرفا و عکسا سونو نخورید ترخدا به هیچ عنوان کلینیک مهرزاد و انتخاب نکنید

اول اینکه با یه قیمت 29 میلیون منو کشوندن اونجا رفتم اونجا گفتن همون قیمته آزمایش بده سه میلیون پول آزمایش دادم بعد دوباره مشاوره شد باورتون نمیشه سه تا قیمت سه تا پکیج به من داد اولی 70 میلیون برای بلاگرا دومی شصت میلیون سومی چهل میلیون ..

گفت چهل درجه سوم مونه یعنی افراد بی سواد آرایشگاهی دقیقا هیچ کدومش پزشک انجام نمیده

به ناچار چون کلی پول آزمایش و اسنپ دادم چهل تکنو دادم که با هزینه پک اتاق عمل که پانصد تمن بود برای من دو و پانصد گرفتند چند تا پک و دارو آورد که من نخواستم

اتاق عمل سه نفر بچه آوردن آرایشگاهی یعنی به مداد دیگه بچه بدی قشنگ تر طراحی میکنه خلاصه بگم نه ابرو اون چیزی شد که میخام و نه قیمتش

کبودی و ورم نداشتم

ولی ولی درد پشت سرم تا 15 روز ادامه داشت جدا از این چون نمیتونی بخوابی سرتون بزار بی خوابی آزمون میبره

اینم تجربه من اگه خواستید این کار و بکنید حدااقلش پیش پزشک برید

کلینیک مهرزاد کلاهبرداران کلینیک و باید در تاریخ جهان ثبت کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم شنیدم خیلی نارضایتی داشته

من که اصلا گول تبلیغ بلاگرا رو نمیخورم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨