2789

من چند تا از دوست های قدیمم بعد ۱۰ الی ۱۵ سال دیدم و دوست شدیم دیدم می خان بهم ضربه بزنند یا از پشت خنجر بزنند با راهنمایی غلط یا دنبال آتو از من هستند علتش چیه؟

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

حسادت

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست خوب افسانه اس!! تو باور نکن!

چنان ضربه ای خوردم دیگه مسیر زندگیم درست نشد...

هر کی بهم میرسه یا از سر حسادت برام میزنه، یا دنبال چاپیدن و سوءاستفاده اس

طرف میاد تمام ناله های زندگیشو پیش من میکنه، همینکه اوضاع درست میشه خوشیاش پیش یکی دیگه اس

یادم انداختی اعصابم خورد شد، تف تو روشون

دوست خوب افسانه اس!! تو باور نکن!چنان ضربه ای خوردم دیگه مسیر زندگیم درست نشد...هر کی بهم میرسه یا ا ...

منم سر همین چیزا هیچ دوستی ندارم با همه قطع ارتباط کردم ی وقت هایی هم پشیمون دلتنگ میشم باز میگم ب دردسرش نمیارزه تنهایی بهتره

وقت بخیر

خانمها چون همه چیو و بهترین رو برای خودشون میخان

اگر کسی بهتر داشته باشه مطمئنا عکسالعمل نشون میدن

نوع شخصیت خانم ها اینجوری یا همش برای من یا هیچی

اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔

عقده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
منم سر همین چیزا هیچ دوستی ندارم با همه قطع ارتباط کردم ی وقت هایی هم پشیمون دلتنگ میشم باز میگم ب د ...

منم تو همون شرایطم تقریبا

یکیشون فعلا دست از سرم برنمیداره ولی کم محلش میکنم

واقعا از آدما ناامیدم من خیلی خوش قلب بودم برای هیچکس بد نمیخواستم حس میکنم سادگی کردم که برای همه خوب خواستم، اینهمه نامردی دیدن باعث میشه مثل اونا بشم بعدها...حالم ازشون به هم میخوره به گذشته فکرمیکنم