2789

پنج شیش سال ارزوم بود باهاش اوکی شدم ک شدم دو هفتس باهمیم تقریبا هر روز از ساعت شیش هفت عصر غیب میشه تا ده یازده بعد میگ با خانواده وقت میگذرونم یا رفیقام منم باورم میکنم . دیروزم همینجوربود خبری ازش نبود ساعتای ۸ رفتم همون خیابونی ک چن شب پیش س بار توش منو چرخوند یهوو یه ماشین دیدم خدایا پلاک ماشینش بود اخه من سالهاست پلاکشو حفظم از شیشه عقب ک دودی نیس دیدم رو صندلی جلو یکی نشسته ک استایلش ب دختر میخوره شب بود درست نمیدیدم ولی خب دختر بود بنظرم شایدم چشام نمیخاس باور کنه یهو رف یه سمت دیگ گمش کردم ی ساعت بعد بهش پیام دادم ساعت عزیزم من قبلا شماره پلاکتو حفظ بودم بت میگم ببین همینه هی میگف چرا حالا شماره پلاکو گفتم نوشت نمیدونم خودمم درست بلد نیسم فک کنم همینه بعد نوشت چرا حالا نوشتم امشب دیدمت با یه دختر بودی رو همون خیابونی ک اونشب چن بار منو چرخوندی بعد چن ثانیه نوشت نبودم من نوشتم میشه یه عکس از پلاک بدی من معذرت خاهی کنم نوشت میگم نبودم من ... یه بیس دقیقه گذشت نوشت امشب پسرخالم باهام بود رفتم رسوندمش ساعت هشتو نیم اینا ( همون ساعتی ک من دیدمش) دیگ هیچ جوابی ندادم نیم ساعت بعد تو روبیکا پیام داد چیکار میکنی سین کردم جواب ندادم

یعنی انقدر ساده ای که تا قبل از دیدنش فکر میکردی فقط با تو دوسته؟ 😂

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

یعنی انقدر ساده ای که تا قبل از دیدنش فکر میکردی فقط با تو دوسته؟ 😂

خب قبلش گفت تو رابطه نیست . دو بار هم همو دیدم قسم خورد با کسی نیس گفت از دروغ بدم میاد خودمم هیچوقت دروغ نمیگم . گف اخرین باری ک تو رابطه بودم پنج شیش ماه پیش بوده 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب قبلش گفت تو رابطه نیست . دو بار هم همو دیدم قسم خورد با کسی نیس گفت از دروغ بدم میاد خودمم هیچوقت ...

هرچقدر هم بگه تو نباید باور میکردی. حتی اگه دوستی عمیق هم نباشه محض سرگرمی حداقل بجز تو با چندنفر دیگه هم هست

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

خب قبلش گفت تو رابطه نیست . دو بار هم همو دیدم قسم خورد با کسی نیس گفت از دروغ بدم میاد خودمم هیچوقت ...

حتی اگ دست رو قران هم گذاشت باور نکن مگه به حرفه فقط از رو رفتارشم میتونی بفهمی همینجور ک الان فهمیدی الکی حرص نخور دیگ باهاش ادامه نده

عزیزم...

دخترها اگه ارزش خودشون رو میدونستن وضعیت این نبود

یه روزی پسرها چقدر باید تلاش میکردن و دخترها ناز میکردن که خانمِ یه خونه بشن الان چندین سال یه پسر با احساساتشون بازی میکنه آخرش هم رها!! کی ضرر میکنه ؟

کی این اجازه رو به پسرا داده؟ خیلی راحت تیپ های مختلفم تو خیابون میبینن، به اسمِ خانم ها و به کیفِ آقایون ...!!!!

خدا لعنت کنه کسی که باعث شد ارزش دختران و فرشته های این سرزمین اینقدر پایین بیاد