2789
عنوان

خانوما بیاید بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 46 پست
غذا بدم دیگه نمیرن و فامیلاشم میان که، به خدا من گناه دارم هر سری با ترس و ارز برم سر لباسشویی

ترس نداره حالت تهاجمیش بخاطر اینکع که اون از تو میترسه یه دور روز که ببینه خطری براش نداری مادرش مهربون میشه باهات

به خدا منم گناه دارم ، اونا اومدن تو محل زندگی من ، از مو و پی پی شون بدم میاد و از خودشون میترسم ، ...

میدونم ولی زبون بسته ان

به همسرت بگو بیرون از اون محیط یه جا تو حیاط بذاره براشون تا بتونن بزرگ بشن یکم برن، اب بذار غذا خودشون پیدا میکنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم اگه نی نیش کوچیکه غذاش بده به مادره هم بده تازه زایمان کرده گناه داره ما زیر درخت انجیرمون یه ...

اون موقع که دیگه نمیرن 😭😭😭 میره اقوامشم میاره

به خدا من شدیداً میترسم

غذا بدم دیگه نمیرن و فامیلاشم میان که، به خدا من گناه دارم هر سری با ترس و ارز برم سر لباسشویی

ببین اصلا نترس کاریت ندارن خیلی خوبه گربه من عاشقشونم من گربه های زیادیو تو حیاطمون غذا دادم همیشه آشغالای مرغو که خورد میکنم بهشون میدادم یا دیگه کارمون به جایی کشید گوشتو مرغ فریز یو پسرم درمیاورد میبرد میذاشت گوشه حیاط براشون تا یخش اب بشه بخورن

روی زمین و نزدیکشون یکی دو قطره خیلی کم آب بریز گربه ها از آب و صدای بلند بدشون میاد تا بچه هاشو ببر ...

صبح با صداشون بیدار شدم ، من اصلا دوست ندارم موندگار بشن به خصوص تو اون قسمت حیاط ، نمیدونم چیکار کنم که هم خدارو خوش بیاد و هم برن

خوبه که تو دردت پیشی هس

دو سه روز پیش تو آشپزخونم موش دیده بودم

چسب کتابی هم گذاشتم ولی هنوز گیر نه افتاده فکر کنم از سوراخی که زیر ظرف شویی بود رفته شاید

همون لحظه که دیدم رفتم در اتاق ها رو بستم که نره تو اتاق بعدش یه جور داد و بیداد کردم پریدم رو مبل که نگو 🤣😐😭

اون موقع که دیگه نمیرن 😭😭😭 میره اقوامشم میاره به خدا من شدیداً میترسم

واااای چه قد دلم تنگ شده برا گربه هامون ببین ما اصلا بهشون دست نمیزدیم و پرروشون نمیکردیم یعنی در حالی که ازشون مراقبت میکردیم ولی حد و حدود داشتیم لوسشون نمیکردیم باورت میشه اونا هم انگار متوجه بودن

اگه غذا بدی بهشون دیگه هیچوقت ول کنت نمیشن چجوری بیرونشون کن وقتی میترسی

😭😭😭😭😭😭 به خدا دارم دیوونه میشم ، غذا نمیدم به هیچ وجه اما چه جوری بیرونش کنم ، باز اگه بچه نداشت دلم نمیسوخت آخه با اون بچه نه خودش دوست داره بره و نه من میتونم بیرونش کنم ، فقط دوست دارم بشینم گریه کنم

واااای چه قد دلم تنگ شده برا گربه هامون ببین ما اصلا بهشون دست نمیزدیم و پرروشون نمیکردیم یعنی در حا ...

مرزگذاری کردین😂

من اصلا نمیخوام باشن ، ینی دیشب اومده اونجا زاییده ؟