2789
عنوان

خانوما بیاید بدبخت شدم

602 بازدید | 46 پست

ما یه حیاط کوچولو داریم و یه تیکه اش سقف داره و با یه دیوار از حیاط جدا شده و من تو اون قسمت لباسشوییمو گذاشتم و چندتا وسیله دیگه هم گذاشتم ، الان دیدم یه گربه مادر به همراه بچه ی کوچیکیش اومدن اونجا 😭😭😭 من گربه میترسم ،از پست شیشه در پیشته کردم مادره ژست دفاع گرفت و به هیچ وجه نرفت ، حالا من چه خاکی به سرم بریزم😭😭😭😭 هرسری برم پیش لباسشویی باید یه سکته ناقصو بزنم که 😭بعدشم میترسم اونجا پی پی کنن، چه جوری بیرونشون کنم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پی پی نمیکننمادرشون تمیزشون میکنه بزرگتر بشنبهشون یادمیده خاک بکننبراشون غذا بزار آب بزارخداروخوش نم ...

نمیتونم آب و غذا بدم چون موندگارت میشن ،من شدیداً میترسم نمیتونم از لباسشویی استفاده کنم😭😭😭

بنظرم اگه نی نیش کوچیکه غذاش بده به مادره هم بده تازه زایمان کرده گناه داره ما زیر درخت انجیرمون یه گربه ۴تا همزمان به دنیا آورد تا از آبو گل دراومدنو خودش جون گرفت ازشون مراقبت کردیم شوهرم خیلی تاکید داشت گناه دارن تا یه مدت بهشون رسیدگی کن گربه ها خیلی نازن من دوسشون دارم ثواب داره

غذا بدم دیگه نمیرن و فامیلاشم میان که، به خدا من گناه دارم هر سری با ترس و ارز برم سر لباسشویی

گربه چه ترس داره گناه دارن برن تو خیابون اواره میشن تلف میشن بهشون غذا بده ن بابا فامیلشون کجا بود

روی زمین و نزدیکشون یکی دو قطره خیلی کم آب بریز گربه ها از آب و صدای بلند بدشون میاد تا بچه هاشو ببره . غذا بذاری اصلا نمیبره ولی خوب ثواب داره ما هم حیاطمون پر از بچه گربه هست مامانم عاصی شده ولی دلمون نمیاد بیرون کنیم

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بذار بزرگ بشن میرن گناه دارن گربه به این ملوسی

به خدا منم گناه دارم ، اونا اومدن تو محل زندگی من ، از مو و پی پی شون بدم میاد و از خودشون میترسم ، دلم نمیخواد جوری بیرونشون کنم که خدارو خوش نیاد ولی باید برن