2789
عنوان

خانوما بیاید بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اذيتشون نكني يه وقت.

ولي اينقدر ميترسي بنظرم بده كسي كه از گربه نميترسه. مثلا اون شخص تو حياطشون نگهشون داره.

من خودمم خيلي ميترسم از گربه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

صبح با صداشون بیدار شدم ، من اصلا دوست ندارم موندگار بشن به خصوص تو اون قسمت حیاط ، نمیدونم چیکار کن ...

پس زنگ بزن اتش نشاني كمك بگير. راهنماييت ميكنن

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اذيتشون نكني يه وقت. ولي اينقدر ميترسي بنظرم بده كسي كه از گربه نميترسه. مثلا اون شخص تو حياطشون نگه ...

یه بچه ی خیلی جیگر داره ولی من دوست ندارم اونجا باشن ، الان مشکل من اینه که بچه کوچیک داره و میترسم بیرونشون کنم خدارو خوش نیاد

یه بچه ی خیلی جیگر داره ولی من دوست ندارم اونجا باشن ، الان مشکل من اینه که بچه کوچیک داره و میترسم ...

دركت ميكنم. منم مثل تو ام. به شدتتتتت از حيوونا ميترسم. حتي جوجه رنگي. دوست هم ندارم اذيتشون كنم چون گناه دارن.

ببين زنگ بزن از دفتر مراجع شرعي بپرس پس. چون ميخوايي يه وقت حركتي نزني كه گناه شه. شمارش تو امضام هست

وای تنم لرزید

منم مثل تو خیییلی میترسم

هوا سرد نیست میتونن بیرون برن خودشون

به همسرت بگو بزارتشون بیرون

غذانده ک موندگار نشن برای رفع عذاب وجدان غذا بزار براشون سرکوچه همین

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یه بچه ی خیلی جیگر داره ولی من دوست ندارم اونجا باشن ، الان مشکل من اینه که بچه کوچیک داره و میترسم ...

اسی یه تبکه مرغی چیزی بنداز یه گوشه دیگه از حیاط برن سمت غذا توم برو پیش لباسشوییت

وای تنم لرزید منم مثل تو خیییلی میترسم هوا سرد نیست میتونن بیرون برن خودشون به همسرت بگو بزارتشون بی ...

تو حال منو درک میکنی😭😭اینا گربه ی کوچه و خیابونن و بیرون از خونه مشکلی ندارن و زنده می مونن ،میترسم بمونن و نسل در نسل بچه بزان

منم بشدت از گربه میترسم واقعا درکت میکنم

بهشون غذا نده چون دیگه نمیرن نگران هم نباش نمیمیرن چون طبیعتشون اینه که خودشون غذاشونو پیدا میکنن

به همسرت بگو بذارتشون تو کوچه یا مثلاً پارکی جایی