2789
عنوان

واییی چه غلطی کردم

226 بازدید | 12 پست

من حدود ۲۰ روزه بینی مو عمل کردم الان داشتم داخلش رو تمیز میکردم یه چیز آبی مانند دیدم گفتم لابد چیزی داخل بینیمه گرفتم کشیدم الان زیر بینیم خون میاد خیلی کم زود بند اومد ولی جوریه که قشنگ معلومه بخیه بوده کندم😭ذکترممم الان جواب نمیده وحشتناک میترسم چیکار کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داشتم زهرترک میشودمم

😄😄😄نترس گلم منم گرفتم کشیدمش درومد بعد از ترس گذاشتم توی بینیم🤣بابام گف تف ب عقلت بخیه بوده افتاده 🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

😄😄😄نترس گلم منم گرفتم کشیدمش درومد بعد از ترس گذاشتم توی بینیم🤣بابام گف تف ب عقلت بخیه بوده افتا ...

من گفتم الان کل بینیم باز میشه جرات نداشتم به مامانم بگم اگه بگم منو میکشه🤣

من گفتم الان کل بینیم باز میشه جرات نداشتم به مامانم بگم اگه بگم منو میکشه🤣

🤣🤣🤣🤣🤣مث منی توام بخدا

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

😄😄😄نترس گلم منم گرفتم کشیدمش درومد بعد از ترس گذاشتم توی بینیم🤣بابام گف تف ب عقلت بخیه بوده افتا ...

😂😂😂😂😂😂 حاجی باعث شدی با صدای ببند اول صبح بخندم مرسیی

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

😂😂😂😂😂😂 حاجی باعث شدی با صدای ببند اول صبح بخندم مرسیی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خاطره ی سمی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣