2789
عنوان

از همسرتون چه توقعاتی دارید

254 بازدید | 24 پست

اگه همسر داشته باشید، مهمترین چیزی که ازش توقع دارید چیه؟

جواب من:

* احترامم رو در خلوت و جَلوَت نگه داره. خوش رفتار باشه.

* صادق باشه، دروغ نگه.

** زرنگ باشه. ساده نباشه.

* در کارها و تصمیمات، حامی من باشه. نه اینکه همه اش با من مخالفت کنه.

** بالغانه رفتار کنه، نه از روی احساسات.

اوکی

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب همینه دیگه

و متقابل ماهم همینیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

در کارها حامیت باشه.... ممکنه اون نظرش پخته تر و سنجیده تر باشه!!! نذاره خودتو بندازی تو چاله اینم در نظر داشته باش

قبل ازدواج چهار چوب مشخصی برا انتخاب همسر داشتن منطقیه ولی وقتی بری زیر یه سقف چهارچوب ها تا حدودی تغییر میکنن منعطف بودن هم جزو ذات زندگی موفقه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

وفاداری و احترام

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

قابل اعتماد و راز نگهدار باشه...دوست ندارم هر چی اتفاق بینمون افتاد بره به بقیه بگه...

با گذشت باشه...شوخ طبع باشه....قلب مهربون داشته باشه...

دین دار باشه...اهل نماز باشه...

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

سلام بهار عزیز چرا تاپیک جدید نمیزنی

سلام قشنگم فداتشم خوبم تو خوبی

این مدت درگیر زیبایی بودم 😁

ژل لب و این چیزا انجام دادم...واس همین وقت نشد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.