2789
عنوان

ی بیت شعر از خودت بگو

68 بازدید | 10 پست

شعرامو چشم بسته بخون از آخر روبه اول بخون... وقتی پات توی آب شعرامو بخون تا ماهیا ی نفس از شعرام بگیرن...میدونم شعرام سادن ولی تو با صدای بلند از دلت بخون...توفقط بخون بخون بخون تا موجای دریا آروم بگیرن

برنمی تابد حرف پریشان نازک مزاجم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الا ای یار بداندام

من از اون رندام

الا ای مست تریاکی

بکش تریاک که آخر قسمت خاکی

الا ای یار شیرینم

دلم میخواد توی سرت بر..نم

شعر از خودم

کپی ممنوع🤗

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

چنان دل کندم از دنیا که شکلم شکل تنهایست ، ببین مرگ مرا در خود که مرگ من تماشایست

(( کاربر آقا)) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ... و ما روزی خواهیم رقصید ، روی همان زمینی که به ما درد را یاد داد ، با پاهایی خسته ، اما زنده خواهیم چرخید ، نه برای فراموشی زخم ، بلکه برای اثبات اینکه زخم پایان راه نبود ...