2789

یروز از اینکه ولت کرد ذوق میکنی

این ادمای مریض و میخوای چکار مگه از اول کور بود میخواسته ی حس بی ارزشی تا اخر عمرت بهت بده

بجای الاف پسرای اختلال شخصیتی بشی موفق شو پولتم به پسرا نده مفت بری کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ پوستت ندیده بود؟ 🙂خودتو بخاطر سلیقه دیگران ازار نده ادم کسیو بخواد به چشمش زیباترینه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ربطی به رنگ پوست تو نداره خوشگلم

اون بیشعور و بی لول بوده...

مشکل از تو نیست

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

انسان مناسبی واسه شما نبوده عزیزم اینم بهونه کرده مگه از اول ندیده بود؟ اگه امکان آپلود ویدیو بود میفرستادم که تقریبا اکثر خانومای جذاب جهان سبزه هستن، من خودم روشنم اما برنزه میکنم گاهی، مدلای ویکتوریا سیکرت رو ببین ۹۰ درصد برنزه هستن

نمیخواستم وارد کاربریم شم انقدر اعصابم خورد شد از این حرف اومدم بهت بگم که پسره شکر خورده🤓

حالم خیلی بده خیلی ادعا دوس داشتن میکرد

ادعا ها با عمل سنجیده میشن نه با حرف

زودباور نباش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻