2789
حالم خیلی بده خیلی ادعا دوس داشتن میکرد

منم سبزه م ولی همسرم سفیده بچهامم سبزه ن همسرم میگه کاش مثل شماها بودم البته ما گندمی هستیم در مقابل همسرم سبزه ایم خواستم اینو بگم رنگ سبزه و گندمی خیلی هم خوشکله بخاطر یه بدسلیقه فکر نکنی زشتی تازه رنگ سبزه پرطرفدارترین رنگ دنیاس

طبیعیه که دلت بگیره، مخصوصاً وقتی بعد از یه ماه آشنایی به همچین دلیلی رابطه تموم بشه....

واقعیت اینه که برای بعضی آدمها ظاهر و حتی رنگ پوست توی انتخاب شریک عاطفی اهمیت داره، همونطور که بعضیها قد، چهره یا ویژگیهای دیگه براشون مهمه. اما این به این معنی نیست که ارزش یا جذابیت یه آدم با رنگ پوستش تعیین میشه.

چیزی که به نظرم مهمتره اینه که اگر واقعاً دلیلش فقط رنگ پوست بوده، بهتره الان فهمیده باشی تا اینکه بعداً وارد یه رابطه عمیقتر میشدی با کسی که نمیتونست تو رو همونطور که هستی بپذیره.

ناراحت شدنت کاملاً قابل درکه، ولی سعی نکن این اتفاق رو به این نتیجه ربط بدی که «پس حتماً من مشکلی دارم». سلیقه آدمها متفاوته و اینکه یه نفر تو رو نپسندیده، به این معنی نیست که آدم بعدی هم همین نگاه رو داره.

فعلاً به خودت زمان بده. ناراحت شدن برای همچین چیزی طبیعیه، اما ارزش تو خیلی بیشتر از قضاوت یه نفر درباره رنگ پوستته. ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر جااالب!

همین دیروز یکی از اقوام بهم گفت که دنبال یه دختر خوب برا ازدواجه.

گفت تو دوستام دختر مناسب سراغ دارم؟

گفتم یکی از دوستام هست که میتونم بهش بگم باهات صحبت کنه. این دوستم شغل خیلی خوبی داره، پرستیژ اجتماعی عالی داره؛ خانواده خیلی خوب و محترمی داره، خودش هم از نظر من خیلی زیباست.

تا عکس دوستمو دید گفت نه نه این تایپم نیست

گفتم چشه مگه؟! خیلی خوشگله.

گفت خوشگله ولی تایپ من پوست شکلاتیه. این سفیده.

گفتم سفید نیست که. گندمی تیره ست. گفت نهههه شکلاتی میخوام.

گفتم حالا رنگ پوست انقدر مهمه؟!!! گفت برا من اره!

یه بار هم یه پسر باکلاس پولدار که ادعای عاشقی داشت، بهم گفت میخوام یه کادو بهت بدم.

گفتم چیه؟! گفت ۴ جلسه سولار تو فلان سولاریوم!

گفتم منظورت چیه؟!! من از رنگ پوستم راضی ام(سفیدم)

گفت نمیگم رنگ پوستت بده

ولی خب قبول کن برنزه یه چیز دیگه ست. آدمو ۱۸۰ درجه خوشگلتر و ه ا ت تر میکنه و فلان

لازم به گفتن نیست که کات کردم باهاش

اولش میگن من عاشق رنگ برنزم اخرش میگن برو سیاه سوخته

نه من بعضی پسرا رو باهاشون برخورد داشتم که واقعااااا رنگ تیره پسندشون بوده.

حتی یکیشون که دنبال کیس ازدواج میگشت، عکسای تایلا(خواننده افریقایی) رو تو گوشیش داشت. نشونم داد گفت این رنگی میخوام باشه پوستش. روشن تر باشه خوشم نمیاد

منم سبزه م ولی همسرم سفیده بچهامم سبزه ن همسرم میگه کاش مثل شماها بودم البته ما گندمی هستیم در مقابل ...

حالا نیازی نیست به خاطر دلداری دادن به استارتر

ما سفیدا رو بکوبی معلوم نیست از حسادته یا چیز دیگه

هر کسی سلیقه ای داره از نظر من سفید زیباترین پوسته از نظر یکی دیگه نه

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

بعضی وقتا پسرا فقط میرن تو رابطه که فقط بگن تجربه اش کردن ، نه هدفی دارن نه حسی دارن و کلا فقط آدمو بازی میدن

این از همونا بوده آخر سر میخواسته یه دلیل بیاره اینو گفته ، مگرنه خیلیا سبزه دوست دارن