2789
عنوان

میشه بیایین درمورد پریودیه

122 بازدید | 16 پست

دو روز زودتر شدم بعد خونریزیم نسبت ب قبل خیلی کمه

عادیه؟؟ میترسم بخوابم زیاد شه...

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

خب بستگی داره

اگه بخوام طبق تجربه خودم بگم آره عادیه

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بخوابی زیاد بشه چی میشه مگ

پایین گفتم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

دو روز که چیزی نیست . نواربهداشتی بذار بخواب از چی میترسی

اخه وقتی بیدار میشم میبینم کلا کثیف شدم قبلا خونریزیم زیاد بود یکی دو شب اول نمیتونستم بخوابم

اخه وقتی بیدار میشم میبینم کلا کثیف شدم قبلا خونریزیم زیاد بود یکی دو شب اول نمیتونستم بخوابم

پد شبانه بزار شورت از اینا بخر که داخلش باریکه نوار جابجا نمیشه دوتا بزار رو هم شورت هم گشاد نپوش شبا محاله اینطوری بزنه بیرون

پد پارچه ای با جذب بالا بخر با خیال راحت بخواب من از کیژان پد خریدم فکر کنم . بعد میشوریش عوضش شب کاملا راحت میخوابی

بنظرم عادیه برای منم پیش اومده اتفاقا زیاد میشه تا چندساعت دیگه

وای خدانکنه

@mohamad159357 ببخشید شما تو این تاپیک چیکار میکنید؟؟؟ چرا همه پستارو لایک کردین؟؟؟