2789
عنوان

بنظرتون مژه هامو بردارم ❓

89 بازدید | 12 پست

چهار روزی میشه گذاشتم ریسه ای گذاشتم دو تا این ور دو تا اون ور

میخواستم تغیر کنم یکم بنظرتون بزارم تا محترم بمونه یا بکنم دوباره محرم بزارم؟ آخه اینجوری نمیگن دختره هر روز مژه میزارع؟

یا مثلاً دیگه عادی میشه قیافم تغیرش به چشم نمیاد

مژه هیدن واشه مژهات سنگینه کلی ریزش پیدا میکنی بنظرم اکستنشن انجام بده راحتی تا ۳ ۴ هفتع سنگینیم نمی ...

الان اکیم فقط میگم بمونه یا بکنم چون چادری ام هستم سر همون من میخواستم بیشتر محرم ی تغییر کرده باشم از این سمتم میگم بیکارم هی بکنم هی بزارم چیزی ام نمونده آخه به محرم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

داغ دلم نازه وانستاد تا فروا حداقل

یا برم حمام ملایم بشه بکنم سبار دایم بار سوم بود موقت مزاشتم

کارش بد نبود ارایشگره ولی سنگین بود یهمچسبیده بود و منم منتطر ک بکنم اصلا راحت نیستم

همون روز عید غدیر گذاشتم عصرش برگشت از خونه مادر شوهرم

خوابیدم با پسرم

وبعد کندم مژهای خودمم نابود کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

داغ دلم نازه وانستاد تا فروا حداقلیا برم حمام ملایم بشه بکنم سبار دایم بار سوم بود موقت مزاشتمکارش ب ...

داغ دلم تازه شد

وانستادم

میزاشتم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

الان اکیم فقط میگم بمونه یا بکنم چون چادری ام هستم سر همون من میخواستم بیشتر محرم ی تغییر کرده باشم ...

حالا برای چی میخای محرم تغییر کنی؟؟دلیل خاصی داره؟

آخه دوسه بار نوشتی میخام محرم تغییر کنم

حالا برای چی میخای محرم تغییر کنی؟؟دلیل خاصی داره؟آخه دوسه بار نوشتی میخام محرم تغییر کنم

ن دلیلی ندارع چون همه میان همه هستن دوست دارم ظاهرم خوب باشه متفاوت شده باشم 😂🤦🏻♀

حالا برای چی میخای محرم تغییر کنی؟؟دلیل خاصی داره؟آخه دوسه بار نوشتی میخام محرم تغییر کنم

از ی جهتم اون کسی ک باهاش تو رابطه بودم جوابمو نمیده قطعا تا محرمم قرار نیست با من حرف میزنه همیشه ام سر محرم حرص میخورم دلم میخواد اگه تا محرم باهام حرف نزد تو محرم متوجه ی تغیری تو چهرم بشخ

نمیدونم آدم حرف میزنه هی ب چشماش نگاه میکنن معذبم میکنن

مژه نداشته باشی، بازم موقع حرف زدن به چشمات نگاه میکنن..

خودت رو درگیرش نکن..

انقدر الان هستن کسایی که سلیقشون کاشت و اکستنشن پر و حجیم هست، انقدر هم مژه کار هنرمند هست که بتونه مطابق سلیقه شون براشون کار کنه!

ژورنالی و حجیم و...

یجورایی نگاهها عادت کرده و مثل قبل نیست که یهو تو ذوق بزنه..

من خودم میکاپ آرتیستم..

کاشت هیدن هم برای تکمیل میکامهام انجام میدم

با این حال خیلی وقتها در صحبت کردن معمولی با آدمها، ابدا دقت نمیکنم به اینکه مژه هاش کاشته یا چی..

ارتباط چشمی دارم، ولی زوم نمیکنم..