2789
همه ی آدما قلق دارن عزیز دلم . باید کمی دانش روانشناسیمون رو بالا ببریم فقط

ادمای خوشیفته مغرور اختلال دارن تنها اختلال روانیه که هیچ راه درمانی نداره همه روانشناسا هم میگن فقط باید دوری کنی در صورت اجبار فقط مراقب خودت باشی اسیب نبینی

چن روز پیش یدونه پیرسینگ فیک خریدم گفتم توخونه بذارم برا تنوع خودم. از همون روز گیر داده چرا خریدی و ...

واااا عین بچه هاس شوهرت بگو گفتم تو خونه واسه دل خودمه ولی تو خونه خودت بمون ادمش کن زودی خونتو ترک نکن بشین با هم حرف بزنین

......خدایا ب توکل نام اعظمت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه یه هفته دو هفته بگذره عین خیالش نیست خسته شدم هنوز یکسال نیست ازدواج کردیم

منم شده چند ماه قهر بوده خودموشاد نشان دادم وبیخیال برمیگرده التماس میکنه اماامااما من بچه دارم تو ک اول راهی مشاوره ببرش تا قبل درست شدنش سعی کن بچه نیاد البته امیدوارم در مورد شوهر شما صدق نکنه اما شوهر من نوددرصد با اومدن بچه اخلاقای منفی بیشتری نشون دادچون مطمئن میشن که دیگه بچه اومده و همونو اهرم فشار زن میکنن

شوهر منم همینه هر شب تنها میخابم همیشه قهر میکنه عادی شده برام با قهر کردنت چیزی درست میشه؟فکر میکنی ...

اینجورام نیس

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

ادمای خوشیفته مغرور اختلال دارن تنها اختلال روانیه که هیچ راه درمانی نداره همه روانشناسا هم میگن فقط ...

عزیزم شما چطور بدون اینکه هیچی ازون اقا بدونی تشخیص دادی خودشیفتس؟ اینجور تشخیص ها خیلی تخصصیه نمیشه بخاطر چندتا چیزی که توی اینترنت خوندید زود به دیگران برچسب بزنید.

قهر چیه برگرد خونه ات جنگ کن

وعده صادق ۵

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

خب سنت کمه ، تجربه و پختگیتم کمه دخترم . این کارو دیگه هیچوقت نکن . وقتی ازش میپرسی چرا قهری چی میگه ...

میگه برو اونور نمیخام حرف بزنم یا میگه خودت میدونی چمه.

فاصله میگیره بیشتر

بنظرم جای اینکه بری خونه بابا که یه رفتار بچگانه ست ، یبار تکلیفتو مشخص کن توی خونه . بگو من علم غیب ندارم که هی قهر کنی هی من حدس بزنم چی شده و برای این رفتارها هم ازدواج نکردم .

چجوریه گلم؟

اگه با قهر کردن شما خوشحال میشد راحت طلاقت میداد میرفت عشق و حال