2789
عنوان

تا حالا توی خرید پولتونو خوردن

60 بازدید | 14 پست

امشب عجله ای رفتیم خرید که برای پسفردا تولد بچم لباس بخریم

فروشنده یه کت شلوار بهمون داد ۶/۵ ، عجله داشتیم و سایز سه سال هیچ جا چیزمون نمیومد گفتیم خوبه دیگه بخریم بریم فقط دکمه کت راحت بسته نمیشد تنگ بود اما استین و قد شلوار بلند که فروشنده گفت مدلشه نباید بسته بشه😭 ما هم خریدیم و دادیم خیاط و ...

الان اومدم میبینم داخل سایتش خود فروشنده لباس رو زده ۴/۸۰۰ بعلاوه جلیقه!!!

مخم داره سوت میکشه خیلی اعصابم خورده آنقدر حرص خوردم معده درد شدم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیاط دست برده توش دیگه پس نمیگیره که از بس که شوهرم غر زد فقط گفتم بخرم و بررررم

امان از مردایی که تو خرید عجله میکنن خب بگو ماله التفاوت پولت رو بده دوتومنه هاااا ی کفش خوب میخری براش با اون پول

بله خیلی جاها دقت نمیکنیم میکنن توو پاچمون بازم توباهوشی رفتی سایت و نگاه کردی بعضیا که بیهوش و گیج هربلایی سرشون بیارن از خواب بیدار نمیشن

سواستفاده گرها از همین خصلت گیجی یسری مردم پولایی به جیب میزنن و به خواسته هاشون میرسن واخرشم به ریشمردم میخندن

امان از مردایی که تو خرید عجله میکنن خب بگو ماله التفاوت پولت رو بده دوتومنه هاااا ی کفش خوب میخری ...

ادما خودخواهتر و راحت طلب تر از این حرفان ،یکی از اقوام المان میگه المانیا مورو از ماست میکشن به هیچ عنوان اجازه نمیدن کسی از کسی سواستفاده کنه که جامعشون خراب نشه ولی یسری ایرانیا گیجو و بیخیال

حتی دیدم میوه فروشیا یا یعضی صنفها کلک میزنن مردم برای چس کلاس و ظاهر سازی اعتراض نمیکنن

ادما خودخواهتر و راحت طلب تر از این حرفان ،یکی از اقوام المان میگه المانیا مورو از ماست میکشن به هیچ ...

من همسرم دیجی کالا بهش چیز قسطی داد پنج تومن بعد خودش لغوش کرد پیش قسط ک هیچ برد گف باید همه قسط ها بدی😐😂جنسی هم نداد هزار بار بهش گفتم پیگیری کن خب هیچی ب هیچی اما خب بیچاره زنگ زد پشتیبانی اونام گفتن دیگ دیره قسظ بندی شده چیکار کنه بیچاره وقتی کل سیستم فاسده

من همسرم دیجی کالا بهش چیز قسطی داد پنج تومن بعد خودش لغوش کرد پیش قسط ک هیچ برد گف باید همه قسط ها ...

اعتراض شکایت حداقلش اینه اون شکایت تو سیستم ثبت میشه و سابقه برای دیجی کالا میشه

اروپاییا متخصص اینکارن محول کن به اونا 😅

ولی درست میگی فاسدن و بدتر اینه کسی نیست رسیدگی کنه

بله خیلی جاها دقت نمیکنیم میکنن توو پاچمون بازم توباهوشی رفتی سایت و نگاه کردی بعضیا که بیهوش و گیج ...

چه فایده وقتی نمیتونم کاری کنم و میدونم پولمو پس نمیده🥲

من همسرم دیجی کالا بهش چیز قسطی داد پنج تومن بعد خودش لغوش کرد پیش قسط ک هیچ برد گف باید همه قسط ها ...

جامعه ما همینه

خدا لعنتشون کنه مگه میشه بدون هیچی قسط و اینا بده؟؟

چی بگم والا اینم شانس ماست دقیقا تو بدترین شرایط اقتصادی بودیم

امروز صبح بهش زنگ زدم گفت سایت بروز نشده و از طریق سایت فروش نداریم منم گفتم چرا داخل سایت جلیقه هم هست و گفت نه خانم اون واسه خیلی وقت پیش قبل جنگ که پارچه فراوون بود الان دو تکه هستن... گفتم خداقل جلیقه بهم بدین قبول کرد گفت یه جلیقه میفرستم واستون

اما بازم حس میکنم سرم کلاه رفته🤨

هرچند همسرم کلی غر زد که چرا زنگ زدی و ...