nihan84 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/26 تعداد پست: 11 عنوان شوهرم بی دلیل باهام قهر میکنه 161 بازدید | 16 پست نمیدونممم دلیلش چیه!!! امروز | 04:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nihan84 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/26 تعداد پست: 11 چن روز پیش ی پیرسینگ فیک خریده بودم واسه اینکه تو خونه بذارم روحیم عوض شه. از همون موقع باهام قهر کرده که چرا خریدی ، جاشو جدا کرد باهام حرف نمیزد منم دیگه کاسه صبرم لبریز شد پاشدم اومدم خونه بابام. نمیدونم چرا یه چیز کوچیک رو انقد بزرگش میکنه
nihan84 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/26 تعداد پست: 11 چن روز پیش ی پیرسینگ فیک خریده بودم واسه اینکه تو خونه بذارم روحیم عوض شه. از همون موقع باهام قهر کر ... این دوزه اومدم خونه بابام نه زنگی نه پیامی هیچییی. خسته شدم ازین اخلاق و رفتار
ارتباط_پاک عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1721 چن روز پیش ی پیرسینگ فیک خریده بودم واسه اینکه تو خونه بذارم روحیم عوض شه. از همون موقع باهام قهر کر ... لطفا @ensanbashimm کمک شون کنید،ممنونم
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 7850 احتمالا وقتی چیزی ازش بخوای یا کاری قهر کنه ی تاکتیک یا خوشش اومده اون قهر کنه تو نازشو بکشی و خودشو بالا بگیره تحقیرت کنه پرنسعلی خودشیفته طوری
افسانه_کاربرقدیمی عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2755 احتمالا وقتی چیزی ازش بخوای یا کاری قهر کنه ی تاکتیک یا خوشش اومده اون قهر کنه تو نازشو بکشی و خودشو ... همینه که گفتی از قهر به عنوان سلاح استفاده میکنن تا طرفو از پا در بیارن
بیخیال_بابااااا عضویت: 1404/06/01 تعداد پست: 904 مردا همینن راه های مختلف امتحان میکنن تا ببینن چی روت بیشتر جوابه که ازت توجه بگیره قطعا به قهرش واکنش نشون دادی شوهر منم یساله تو فاز بی محلیهتنها راهش اینه وقتی قهر میکنه محلش ندی و درصورتی باهات خوبه حسابی گرم بگیری
nwjwwji عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 72 چن روز پیش ی پیرسینگ فیک خریده بودم واسه اینکه تو خونه بذارم روحیم عوض شه. از همون موقع باهام قهر کر ... بنظرم بپرس ازش راجبعش حرف بزنین حلش کنین اینحوری فایده نداره جاشو جدا کرده مسخرع بازیه
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 7850 همینه که گفتی از قهر به عنوان سلاح استفاده میکنن تا طرفو از پا در بیارن قهر ،کم محلی ،گوستکردن ،گس لایتکردن فرهنگ بیماره جهان سوم
nihan84 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/26 تعداد پست: 11 بنظرم بپرس ازش راجبعش حرف بزنین حلش کنین اینحوری فایده نداره جاشو جدا کرده مسخرع بازیه خواهر نه میذاره مانتو کوتاه بپوشم هر چیم بوده به حرفش بودم ولی اینکه دلش تنگ نمیشه و من واسش پر میزنم عجیبه.
nwjwwji عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 72 این دوزه اومدم خونه بابام نه زنگی نه پیامی هیچییی. خسته شدم ازین اخلاق و رفتار بی اهمیته چون شاید بیش از حد ازت توجه دیده پرو شدع
افسانه_کاربرقدیمی عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2755 قهر ،کم محلی ،گوستکردن ،گس لایتکردن فرهنگ بیماره جهان سوم خودشیفتگی درد بی درمان خیلیاس بیچاره هایی مثل ما که تحمل میکنن داغون میشن
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 7850 خودشیفتگی درد بی درمان خیلیاس بیچاره هایی مثل ما که تحمل میکنن داغون میشن اره دیگه ادمهای بیشعور و بی مسئولیت در رابطه همیشه دست بالاتر دارن چون بیشعورن و بی فرهنگ