2789

امشب چرا سایت اینشکلیه.یکس کراش مرد ۴۰ ساله و بابا و بابابزرگش رو داره ،یکی متاهله دلش برا دیدن اکسش تنگ شده ،یکی از خدمات ....لذت میبره،یکی دغدغه ش شده باد ...بقیه .والا اینجا رو به گند کشیدن.کاش برا ورود به اینجا از یه فیلتری رد میشدن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂😂😂

قبول دارم ولی خب یه نگاه به ساعت بندازید...

توی این ساعت کسیکه میاد سایت قطعا برای سرگرمیه بیشتر

و اینکه توی هر جامعه و اجتماعی افراد نابهنجار و بی تربیت هستن، تا جای ممکن باید باهاشون مدارا کرد و به یه گزارش زدن اکتفا کرد تا تاپیکای چرتشون تعطیل بشه

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

😂😂😂😂قبول دارم ولی خب یه نگاه به ساعت بندازید... توی این ساعت کسیکه میاد سایت قطعا برای سرگرمیه ب ...

آخه فقط همین نیست که بخدا از اول صبح هر بار من بیام سایت چن تا درخواست مرد عوضی رو باید رد بزنم بعد بیام ببینم چ خبره .

آخه فقط همین نیست که بخدا از اول صبح هر بار من بیام سایت چن تا درخواست مرد عوضی رو باید رد بزنم بعد ...

این مسخره ها که همیشه هستن...

منم خیلی گاهی اوقات حرص میخورم ولی خب چ میشه کرد؟

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

آخه فقط همین نیست که بخدا از اول صبح هر بار من بیام سایت چن تا درخواست مرد عوضی رو باید رد بزنم بعد ...

اسمشون بزار همه بشناسنشون

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

خدایی بعضی خانما هم موضوع تاپیک کم میارن الکی گیر میدن به اقایون

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

اسمشون بزار همه بشناسنشون

یادم نمیمونه.درخواست دادن چک میکنم ببینم مرده رد میزنم.کلا به اسم کاربرا خیلی دقت نمیکنم .مرد زن نما هم بود بینشون .اون دیگه اعصابمم بهم ریخت

یادم نمیمونه.درخواست دادن چک میکنم ببینم مرده رد میزنم.کلا به اسم کاربرا خیلی دقت نمیکنم .مرد زن نما ...

حالا شاید باور نکنین هفته ای دو سه تا خانمم به من درخواست میدن فاز اونا چیه خدا میدونه

خدایی بعضی خانما هم موضوع تاپیک کم میارن الکی گیر میدن به اقایون

😁😁😁کلا اینجا با آقایون درگیریم .ولی خدایی جای شما تو سایت زنانه نیست دیگه قبول کنید برید تو پلتفرم های دیگه

حالا شاید باور نکنین هفته ای دو سه تا خانمم به من درخواست میدن فاز اونا چیه خدا میدونه

اونا بچه های کم سن و سالن که تازگیا اینجا رو پیدا کردن .میپلکن اینجا از ترس درس خوندن

😁😁😁کلا اینجا با آقایون درگیریم .ولی خدایی جای شما تو سایت زنانه نیست دیگه قبول کنید برید تو پلتفر ...

اگه اینجا جای ما نبود یا مشکلی داشت مدیریت سایت خیلی سختگیر تر از شما بود خودشون اصرار دارن آقایون ثبت نام کنن

اگه اینجا جای ما نبود یا مشکلی داشت مدیریت سایت خیلی سختگیر تر از شما بود خودشون اصرار دارن آقایون ث ...

میدونم خب سایت اجازه میده .ولی من از سال ۹۰ اینجام یه بار تعلیق خوردم دوباره سال ۹۷ اومدم هیچوقت مث امسال نبوده