2789
عنوان

داییم باز عاشق شده

289 بازدید | 64 پست

بچه ها دختره بندرعباسیه من عکسشو دیدم

چندین وقته باهم صحبت میکنن و..همو میبینن

چند بار خاستم تاپیک بزنم گفتم دعوا میشه بپرسم چجورین !!؟

به یک نفر هم درخواست دادم نمیدونم آقا بود خانم بود قبول نکرده یا نیس مجبور شدم تاپیک بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفتی داییم بازم عاشق شده، یادم به حبیب لیسانسه ها افتاد🤣😂

خب همه جایی خوب و بد داره

نمیشه مثلا یه ویژگی رو به تمام مردم بندر عباس نسبت داد

ولی تا جایی که من شنیدم آدمای با محبت و خونگرمی هستن

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

گفتی داییم بازم عاشق شده، یادم به حبیب لیسانسه ها افتاد🤣😂خب همه جایی خوب و بد داره نمیشه مثلا یه و ...

خب چند بار ادعا عاشقی کرده icon اینو خیلی جدیه انگار

میدونم گفتم شاید کسی با جزئیات تر بگهicon

خب چند بار ادعا عاشقی کرده اینو خیلی جدیه انگار میدونم گفتم شاید کسی با جزئیات تر بگه

😂😃

انشالله هرچی خیره همون پیش بیاد...

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

مرسی گفتم منم زمستونا میام خونتون گفت مگه من قرارع برم اونجا

😂😂😂😂

بسلامتییی

میخوای ییلاق قشلاق کنی؟🤣

با اینکه تقریبا نزدیکای بندرعباسم ولی تا حالا هیچوقت نرفتم

دوست دارم یه بار برم، برم سر مزار بچه های میناب💔

از لباسا و حال و هواشون خوشم میاد

کلا ساکنان بندر خیلی جالبن...

😂😂😂😂بسلامتییی میخوای ییلاق قشلاق کنی؟🤣با اینکه تقریبا نزدیکای بندرعباسم ولی تا حالا هیچوقت نرفت ...

سلامت باشی icon اره واسه تنوع

برو خب حال میده

منم لباساشونو دوست دارم حالا این دختره با لباس محلیشون نبود تو عکسه