2789
عنوان

دختراااا بیاین کدومو بپوشمممم

74 بازدید | 13 پست

برا اولین قرارم

کت کرم با شلوار بگ گشاد ابی نفتی(خوجل میشن)

یا پیرن گره ای پروانه ای با زمینه سفید و پروانه های خاکستری و دامن بلند نخی صورتی

میترسم کت بپوشم طرف بگه.ت این گرما چرا کت پوشیدع

ع طرفی با کت شلوار جذاب

با پیرن دامن کیوت میشم

کدوم

کت برای دیدار اول بهتره فک کنم

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کتو تو همه فصلا میپوشن اوکیه و چون رسمی تره بنظرم بهتره من یکم با بگ اوکی نیستم ولی اگه کلا جز استایلته و سبکت همینه خوبه.

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

ت دمای 34 درجه خوبه؟

مگه میخواین توی گرما بشینید؟ یحتمل توی این هوا بهتره برید کافه یا توی ماشین بشینید که هر دو کولر دارن

کتتون خیلی ضخیمه؟

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

بگ شیکههههت دمای 34 درجه چطوره کت

اخه سوار ماشین میشی میری تو کافه بیرون که نمیرین و همچنان بنظرم بهتره

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

اخه سوار ماشین میشی میری تو کافه بیرون که نمیرین و همچنان بنظرم بهتره

ن بابا نامحسوس قراره همو ببینیم

فعلا خانواده هارو درجریان نذاستیم اول همه چی همو بفهمیم