2789
عنوان

چجور یه پسر رو که دلش نشکنه رد کنم پی کارش

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 74 پست
وای چه پروعه بود چطور ردش کردی ؟؟بعد من دارم غیر مستقیم بهش میگم هنو دست بردار نیست میگه حست به وجود ...

یکی از دوستام کمکم کرد ، پسره با من قرار گذاشت و من دوستم رو فرستادم که بگه دست از سر من برداره . دوستم رو دید یهو سویچ کرد رو اون و باز همون حرکت تست جنس شلوار😂دوستممکه میدونست داستان رو که هوله و دست میزنه، همونجا زده تو گوشش و داد و بیداد.

دیگه ردی ازش ندیدم و خلاص شدم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله دیگهخیلی گستاخانه و وقیح گفته ببخشید مرد متأهل که هیچوالا منم که مجردم ی دوست بیشتر ندارمچه خبره ...

رفتیم دکتر روانپزشک دارم دیوووونه میشم

مشاوره هم وقت گرفته

باورم نمیشه همچین کاری کرده اخمق

میگم میخام درس بخونم مناسبت نیستم من اصلا

چرا خودت رو میاری پایین؟!

بگو: شما مناسب من نیستی و مایل نیستم ارتباط رو ادامه بدم..

هر گونه صحبت دیگه از طرف شما، به منزله مزاحمت هست

خدانگهدار

بعدم بلاک

وای تست جنس شلوار🤣🤣🤣🤣🤣🤣این فیتییش داشت دیگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره نکبت بود. حالا فکر کن یه پسر بشدت خوشتیپ و لوکس بود اما بنظرم دیگه دیوونه ای چیزی بود اخه جنس شلوار رو میخوای چکار😂😂بعد یه جور گرفت که گوشت رون پام رو هم کشید ، خییییلی ترسیدم و واقعا تا اخرش شوک بودم. باز خدا رو شکر کن فقط یهویی دستت رو گرفته

رفتیم دکتر روانپزشک دارم دیوووونه میشم مشاوره هم وقت گرفته باورم نمیشه همچین کاری کرده اخمق

کارش بسیار بچگانه بوده

کار این پسرای مجرد و لاشیه این کارا نه ی مرد زن دار

می دونی؟ اینکه با چند تا زن در ارتباطه اینجای کارش دیگه کلا قابل درک نیست و حس بدی میاره واسه آدم

چرا خودت رو میاری پایین؟!بگو: شما مناسب من نیستی و مایل نیستم ارتباط رو ادامه بدم..هر گونه صحبت دیگه ...

وای دمت گرم چقد قشنگ گفتی از جهت نگاه نکرده بودم چقد راست گفتی همینو کپی میکنم

کارش بسیار بچگانه بودهکار این پسرای مجرد و لاشیه این کارا نه ی مرد زن دار می دونی؟ اینکه با چند تا ز ...

شوهرم ۴۰ سالشه دکترا داره استاد دانشگاهه ادعای عقل کل و نخبه بودن داره

روانپزشک گفت اینکه در آن واحد با چند نفره نشون میده رابطه عاطفی نداره با هیچکدوم فقط برای سرگرمی بوده

اره نکبت بود. حالا فکر کن یه پسر بشدت خوشتیپ و لوکس بود اما بنظرم دیگه دیوونه ای چیزی بود اخه جنس شل ...

وای واقعا جنس شلوار اخه به کارت میاد

تو ام مثلا میگفتی از فلان برنده و جنسش اینه و شرکتش فلان کشوره خب ب چ کارت اومد؟🤣

وای واقعا جنس شلوار اخه به کارت میادتو ام مثلا میگفتی از فلان برنده و جنسش اینه و شرکتش فلان کشوره خ ...

بهانه اش بود که لمس کنه.... اما تاحالا همچین بهانه ای شنیدی؟ خیلی جدید بود . حالا فکر کن کت و شلوار پوشیده بود و کاملا استایل روزمره اش هم رسمی بود. اصلا ازش بعید بود این کارا

شوهرم ۴۰ سالشه دکترا داره استاد دانشگاهه ادعای عقل کل و نخبه بودن داره روانپزشک گفت اینکه در آن واحد ...

ببخشید

با نظر روانپزشک موافق نیستم

ولی امیدوارم که اینجوری باشه

و اینکه تعهد داشتن به تحصیلات نیس

به اینه که طرف بتونه به حس و میل درونش نه بگه