2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری بیخیال باشم

هفتاد متر زیادم کوچیک نیستا اگه پرتی نداشته باشه متراژ خوبیه نورگیری و هواگیری مهمه تا متراژ

خونه ما ۲۵۰ متره ولی نورگیری خوبی نداره یه اتاقش تراس پشتی داره و جلوش حیات داره ولی چون مقابل ساختمان ۴ طبقه هست همیشه سایه اون میوفته رو پنجره های ما

آخ گفتی من دلم خونه ی بزرگ و خونه ی حیاز دار وپره باغچه میخواد یه خونه توو دل طبیعت بخدا شهرستان بره آدم زندگی کنه خیلی بهتره ارامش دارن خونه هاشون اکثرا بزرگه توو دل طبیعتم نباشه اونقدر طبیعت نزدیک بهشون دارن که کیف میکنن ولذت میبرن آدم اگر حیاط خونش باغچه هم باشه گاهی توو این هوای قشنگ بره توو حیاط هوابخوره چقدر حالش خوب وروحیه ش اوکی میشه

برای منم کوچیکه ۷۶ متره

من خودم شهرستان بزرگ شدم حیاطمون ۸۰۰ متر بود خونمون سه طبقه که یه طبقه ش کلا در اختیار من بود

تابستونا یه تخت میذاشتیم تو حیاط زیر درخت توت روبرمون یه دیوار ک پوشیده شده بود از رز و گل رونده یه گرین وال خوشگل بود برا خودش

واقعا اپارتمان خیلی مزخرفه 😂😂😂

چرا پس الان تو خونه ی کوچیکی

اونجا خونه پدریمه البته الانم تابستونا اکثرا اونجاییم همسرم عاشق اونجاست ولی خب ازدواج که کردم توان همسرم در حد خرید همین آپارتمان بود

قبل عید میتونستیم خونمونو عوض کنیم بکنیمش ۱۱۰ متر که جنگ شد و بعدم تورم و خونه رفت بالا