2789
عنوان

قیافه

352 بازدید | 117 پست

دارم روانی میشم نمیدونم ژل بزنم چیکار کنم قیافم خوب بشه دماغم ۴ ماهه عمل کردم اما ورم داره خیلی و قیافمم خوب نشد ابروهامم میکرو کردم بازم خوب نشدم نمیدونم چیکار کنم پوستمم زیاد خوب نیست زیر چشام گودی و چروک داره از افسردگی زیادمم حتا حال ندارم هر روز روتین پوستی داشته باشم از یه طرفمم متنفرم از این قیافه ی معمولیم دارم تو حسرت میسوزم که خیلی زیبا باشم صورتم قرینه نیست کامل ، کلاه گیس بلوند خریدم لنز عسلی خریدم گذاشتم بهم میاد ولی حس مصنوعی بودن میگیرم وقتی یکی ازم بپرسه مثلا چشما خودته یا نه واقعا دارم روانی میشم نمیدونم با این قیافه کوفتی چیکار کنم نمیدونم بازم لنز بخرم برم ژل بزنم فیلر بزنم ای کاش بمیرم الهی راحت شم با این قیافم

فرزند ایران و جان فدای میهن🕊🖤🕯

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از 18 سالگی ژل بزنی

بیخیال

وسواس گرفتی .عمل کردی

برو ی ژل لب فقط بزن .لنز نزار

موهات کراتین کن

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫