2789

قبل از اینکه سوالمو بپرسم و نظر شخصیمو بگم

میخوام بگم :

زن و مرد بودن هردو سختی های خودشو داره

و الان هم همهمیدونیم اکثر زن ها پا به پای مردا کار میکنن مرد ها هم زحمت میکشن و...

اما سوالم از شما اینه

از اینکه زن/مرد بدنیا اومدید راضی هستید؟

فکر میکنید اگر زن هستید و مرد بدنیا میومدید چه کارایی میتونستید کنید و میکردید؟یا اگر مرد بدنیا میومدید موفق تر میبودید یا زن بدنیا میومدید؟

من شخصا خودم،خودمو دارم میگم نمیگم مرد ها خوشبختن یا زن ها خوشبختن ...

اما من شخصا اگر تو ایران زن بدنیا میومدم شاید زندگی راحت تری داشتم حداقل به دو دلیل شخصی :

- دوست و رفیق های بیشتری داشتم ، چون با مرد ها نمیتونم خوب ارتباط بگیرم اگه یذره مهربون باشم روشون زیاد میشه یا سر خودم شاخ میشن اگرم عادی یا خشک باشم کلا نزدیکم نمیان

- دلیل دومم اینه که گاهی وقتا فکر میکنم خب اگر زن بودم تهش این بود یک مرد با من ازدواج کنه و منو ببره سر خونه زندگی،نیاز نیست حتما خونه ماشین سربازی تحصیلات و... داشته باشم.تهشو دارم میگم یعنی میگم هیچی هم اگه نباشه وگرنه الان زن ها پا به پای مردا دارن سختی میکشن اره درسته ممکنه مرده بداخلاق باشه یا... هرچی . اما کارتن خواب و اینده اخر الزمانی ندارم(اینو مردای معمولی که اقا زاده نیستن میفهمن چی میگم)

اینم بگم جسم مردونه و لباسای مردونه و تفکرات مردونه و... رو دوست دارم اما از یه جایی به بعد دوست داشتم یک دکمه ای چیزی بود تا کلیک میکردم جنسیتم تغییر میکرد اصلا سنگ میشدم ولی تو این جامعه مرد بدنیا نمیومدم

نظرمم درمورد زمان ها

از گذشتم : بشدت لذت میبرم مخصوصا زندگی قبل ۲۰۲۰

هرچند بشدت از اینکه اطرافیانمو از روی نا آگاهی و کم هوشی با اخلاقام اذیت کردم ناراحتم از اینکه صبور نبودم زخم زبون میزدم قضاوت زود میکردم ساده بودم و...

از حال : ناراضیم و اذیتم

از آینده : میترسم و بعید میدونم هم خودم وهم کره ی زمین جای خوبی برای زندگی باشه مخصوصا از بعد سال ۲۰۲۰

من دوست داشتم این تاپیک رو بزنم از خودتون بیشتر سوال کنم نه اینکه درباره ی نظری که من دارم نظر بدید

هرچند اختیار با خودتونه اما چون میترسم یسریا بد قضاوت کنن یا با تفکرات فمنیستی یا مرد سالارانه جواب بدن برای همین دوست دارم صرفا پاسخ سوال منوبدید و نظر خودتونو بدید به عنوان یک شخص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلن دوست نداشتم مرد بودم با وجود تمام محدودیت خانومای ایرانی ک خودمون میدونیم چیه

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

از بودنم راضی نیستم

جنسیت هم مهم نیست

هردو بدبختن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بله بسیار از اینکه دخترم راضی هستم (وی از شدت درد پریودی دارد ب خود میپیچد)

راستی... گفتی اگه دختر بودی ته تهش ازدواج میکردی بدون نیاز به مدرک و ماشین و...

باید خدمتت عرض کنم تو این جامعه ای ک در حال حاضر توش زندگی میکنیم شدیدا جامعه داره رو به ظاهرپرستی و تبرج گرایی حرکت میکنه... باید خیلی دختر زیبایی به دنیا بیای یا حداقل پولدار باشی و بتونی ظاهرتو تغییر بدی تا ازدواج کنی پس فک نکن خیلی راحته تازه اگه شوهر درست حسابی ای گیرت بیاد و بهت خیانت نکنه

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

حدود 200سال پیش این موقع، نادر شاه افشار در حوالی هندوستان مشغول جنگ افروزی و طغیانگری برای بدست آوردن غنیمت از بود و الان؟

یک مرد ایرانی، ساعت 3 نیمه شب در یک سایت زنانه، این تاپیک را زده...

(ناراحت نشو شوخی میکنم😂🤝🏻)

بالاخره توهم آدمی همه حق ابراز وجود دارن ولیکن در جای درست!؟

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

قبل از ازدواجم از دختر بودنم متنفر بودم ولی بعد ازدواج عاشق زن بودن شدم اونم بخاطر همسرم حس دوست داشته شدن برام خیلی شیرین و خوشاینده

جز اون هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن

درحالت کلی راضیم؛ اما متاسفانه تعداد روزهایی که گفتم کاش پسر بودم کم نبوده.

وقت هایی که جنسیتم برام محدودیت ایجاد میکرد مثل ورزشم، مثل موسیقیم که یا باید خونوادمو بخاطرش ترک میکردم یا میشد جز فرعیات زندگیم و هیچوقت نتونستم به عنوان یه حرفه اصلی داشته باشمش، وقت هایی که ازادی هایی که حقم بود ازم گرفته شد از یه پوشش ساده گرفته تا استادیوم ها و شادی کردن ها، بلند نخند، شب بیرون نرو، تنها سفر نکن و هزاران چیزی که وای تو دختری عیبه... من خیلی ادم خوش شانسی بودم که توی خانواده خوبی به دنیا اومدم و پدرخوبی داشتم و باعث شد خیلی رنج هارو نکشم ولی این رنج ها کم نیستن.. از گرفتن حق تحصیل و ازدواج اجباری و وابستگی مالی گرفته تا تعصب ها و تجاوز ها

وقت هایی که به خاطر جنسیتت از یه سری شغلا کنار گذاشته میشی یا کمتر جدیت میگیرن یا صاحب کارت بهت پیشنهاد میده! وقتایی که به خاطر کار یکسان حقوق کمتری بهت میدن..

وقتایی که قانون بر علیه توعه و حتی ارزش جونت هم همچنان نصف یه مرده، وقتایی که میتونی به دست همسر یا پدرت کشته بشی ولی همچنان اونا مجازات نشن..

اره وقت های زیادی گفتم کاش مرد بودم ولی بازهم زن بودن رو دوست دارم همچنان اگه دست خودم بود بازهم زن بودن رو انتخاب میکردم..

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)