2789
عنوان

علت رفتار همسرم چیه

193 بازدید | 26 پست

رفتاری خیلی نشون میده دوستم داره همه چیز فراههمه

ولی وقتی ناراحتم یا گریه میکنم محلم نمیده

یا اسم طلاق میارم براش اهمیتی نداره خیلی ریلکسه

انگار زیاد جدیمنمیگیره

بنظرتون چون فهمیده بی محلی روم جوابه اینجوره ؟

یا واقعا براش مهم نیست؟

همیشه رو خودش کنترل داره اعصاب و روانشو مراقبه خورد نشه

دیگه وقتی ناراحتی و گریه میکنی باید بهت اهمیت بده چرا باید بی محلی کنه

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنترل اعصاب با بی تفاوتی فرق داره به نظرم

حتما تو هر دعوا اسم طلاق و بردی دیگه باور نمیکنه اگه اینجوری نیست بار دیگه این رفتار و نشون داد اسم طلاق و نبر ولی خیلی جدی ازش ناراحت شو و تو هم مثل خودش بی خیال باش باهاش حرف نزن

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

نمیدونم به دوست داشتنش بخاطر این کاراش شک دارم انگار بی اهمیتم براش

زود رنج نیستی؟ شاید زیاد قهر میکنی و ناراحت میشی واسه همین دیگ اهمیت نمیده

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)