2789
عنوان

علت رفتار همسرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 26 پست

ببین دوستم

من خودم مجردم ولی تو رابطه دوستی بودم

شما میگید طلاق

ولی من با پسری که بودم هی میگفتم اصلا بیا جدا شیم و...آنقدر گفتم گفتم دیگه یکبار طرف نازتو میکشه دوبار میکشه یه بار میکشه خیلی آدم خوبی باشه ده بار میکشه

بعدش میگه این ده بار گفته نرفته که پس ازین به بعدم نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فک کنم فهمیده بی محلی خیلی روم جوابه بیشتر وقتا تو فاز بی محلیه

قطعا با بی محلیش واکنش دادی که همچین رفتاری و تکرار میکنه تو هم جوری رفتار کن که متوجه بشه روت جواب نیست نقطه ضعف دستش نده دیگه بی محلت نمیکنه

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

وا آدمی که سالمه بیمحلی چرا بکنهتوجه به همسر مگه باج عاطفیه؟

آدمی که بالغ باشه میاد صحبت میکنه با صحبت کردن منطقی نیازها، ناراحتی هاش رو بیان میکنه، نه اینکه قهر کنی و بزنی زیر گریه، بچه که نیستیم بیان نازمون رو بکشن، فقط دخترهایی که تو بچگی با گریه و قهر به خواسته هاشون می رسیدن تو بزرگسالی هم پدر همه رو با گریه درمیارن، شوهرمون بابامون نیست

ایشون احتمالا دچار شخصیت مرزی هستن..

همینجور با جزییات راجبش با چت جی بی تی صحبت کنین به جوابای هوشمندانه تری میرسید.

کسی که براحتی اسم طلاق رو زبونش میچرخه.. ینی بهشم فکر کرده. ولی خب مرزی رفتار میکنه تا بتونه اوضاع رو یجوری کنترل کنه

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
قطعا با بی محلیش واکنش دادی که همچین رفتاری و تکرار میکنه تو هم جوری رفتار کن که متوجه بشه روت جواب ...

اره دقیقا اوایل خیلی بهممیچسبید همشش میگفت دوستم داری من چیزی نمیگفتم اونموقع زیاد به پر و پاش نبودم از وقتی رفته تو فاز بی محلی فهمیده راه حل رسیدن به دوست داشته شدن بی محلیه

ولی بازم خیلی سخته بی محلیش کردن

آدمی که بالغ باشه میاد صحبت میکنه با صحبت کردن منطقی نیازها، ناراحتی هاش رو بیان میکنه، نه اینکه قهر ...

حرفت تا یه جایی درسته ولی برای همه صدق نمیکنه گاها آدمهایی که کمبود محبت دارن متاسفانه تو شرایط احساسی نمیتونن صحبت کنن میزنن زیر گریه.همه مثل هم نیستن ولی خب آقا هم بهتره بجای بی محلی صحبت کنن

اره دقیقا اوایل خیلی بهممیچسبید همشش میگفت دوستم داری من چیزی نمیگفتم اونموقع زیاد به پر و پاش نبودم ...

سخت نیست رو خودت کار کن بعدا غیر قابل تحمل میشه برات این رفتارش تو زندگی به مشکل بر میخورید

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

حرفت تا یه جایی درسته ولی برای همه صدق نمیکنه گاها آدمهایی که کمبود محبت دارن متاسفانه تو شرایط احسا ...

خب بهتر نیست به جای عوض کردن رفتار یه آدمی که سالم رفتار میکنه خودمون رو درست کنیم؟