2789
عنوان

چرا انقدر تمرکزم کمههه

17 بازدید | 9 پست

چهار روزه دارم سه درس دینی میخونم خسته شدم مشاورم میگه باید کلمه به کلمه حفظ باشییی مثل کامپیوتر

یه نهاییه میگه کسایی که تصحیح میکنن براشون مهمه تک تک کلمه ها منم مفهومی خوب یاد میگیرم ولی وقتی یه سری چیزای اضافه و شبیه به هم شده درسا آدم باید بزنه تو سرش کتابه با مغزش یکی شه

اصلا نمیشه حفظ شد

اینم بگم از اول سال نخوندما دی ماه معلم دینیمون دید هیچکی نمیخونه یه پی دی اف پنجاه سوالی داد گفت همینو بخونید برا امتحان خوندم بیست شدم ولی کتابو که یبارم نخونده بودم تا الان

من میخوام چیزی بخونم بادیدن کلمه ای میرم تو ی فکر دیگ

یا هم خیال پردازی هام شروع میشه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

به مشاورت گوش نده اینجوری نمیرسی همه کتاب رو بخونی

مشاورم میخواد فردا یا چهارشنبه ازم امتحان بگیره همش بستگی به خودم داره بتونم جمع کنم یا نه تا فردا عصر یا نهایتا چهارشنبه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من میخوام چیزی بخونم بادیدن کلمه ای میرم تو ی فکر دیگ یا هم خیال پردازی هام شروع میشه

منم سریع میرم تو هپروت و همزمان صد تا فکر مختلف و کار های انجام نشده

آخر شبی باید غصه امتحانای شما رو بخوریم 😂😂😂بیخیال. یا پاس میشی یا رد میشی. رد بشی چی میشه؟؟؟؟

ببخشیدا ولی تو این وضعیت خراب شده نهایی و کنکور یه راه برای آینده و دانشگاهه که الان بزرگترین دقدقه جامعه شده

شما که نه کنکور داری نه نهایی بیخیال

اونم با این قوانین و سختی چرت

ببخشیدا ولی تو این وضعیت خراب شده نهایی و کنکور یه راه برای آینده و دانشگاهه که الان بزرگترین دقدقه ...

این همه تحصیل کرده ی بیکار.

از الان برو سر کار. آگهی های استخدام رو ببین.

این همه تحصیل کرده ی بیکار.از الان برو سر کار. آگهی های استخدام رو ببین.

مشکل از یه جای دیگه است....

چیکار کنیم...

حداقل سواد باید آدم داشته باشه شاید همه چی عوض شد

مشکل از یه جای دیگه است....چیکار کنیم...حداقل سواد باید آدم داشته باشه شاید همه چی عوض شد

اون حداقل سوادو که همه دارن، درسارو یه درمیون هم پاس کنی این حداقلو داری. الان کلی دانشجوی دانشگاه آزاد که فقط سر جلسه کنکور نشستن و با پول رفتن دانشگاه، جاهای خوب کار میکنن و حقوق میگیرن ولی دانشجوی دولتی خیلی وقتا کار نداره. میخوام بگم اگه هدفت از درس خوندن، اشتغاله، فکر نکن با درس خوندن بهت جایزه میدن و میگن بفرمایید شغل پر درآمد آماده برا شما یا مثلا فرش قرمز پهن کنن.

به نظرم همزمان با درست، کار کن. درس رو دیرتر تموم کن و پاس کن بره. یکی دو تا هم افتادی اتفاقی نمی افته. کنارش یه جا برو سر کار. کانال های استخدامی رو همه رو عضو شو. توی گوگل هم بزن کار پیدا میکنی. خیلی از کارا اینطوریه که وقتتو زیاد نمیگیره. میری سر کار ولی عملا کاری نداری و میتونی درس بخونی همونجا، ولی حداقل پول میگیری