2789
بدون اجرت هم نمیتونه فوقش ی پلاک سبک يا گوشواره کوچیک مثل پیرسینگ

النگو های ۱.۴ گرمی و حتی کمتر هس . بدون اجرت راحت میتونه یه النگو باریک بخره.

پلاک های خیلی ظریف تر هم داریم. برا بعضی طرحا ۱.۴ ۱.۵ زیاده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

النگو های ۱.۴ گرمی و حتی کمتر هس . بدون اجرت راحت میتونه یه النگو باریک بخره. پلاک های خیلی ظریف تر ...

بدون اجرت ،

پول طلای خام ک نیست طرف ی سود کم برمیداره

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

اگه تتر خرید و اینترنت قطع شد چطوری نقدش بکنه؟ بعدشم دنیای ارز دیجیتالی که کلا در حال ریدنه همه سقوط ...

تتر همون دلاره عزیزم

دلار دیجیتال..

دلار چرا باید سقوط کنه؟!

ضمن اینکه از صرافی معتبر میتونی بخری

بدون اجرت ،پول طلای خام ک نیست طرف ی سود کم برمیداره

بدون مزد ساخته. دارن ولی قدرت انتخاب کمه چون از اوناییه که تک شده. الانم طلا بین ۱۷۸۰۰ تا ۱۸۲۰۰ میچرخه. میتونه بخره.

اسی بذار دو روز دیگه.

تتر همون دلاره عزیزمدلار دیجیتال..دلار چرا باید سقوط کنه؟!ضمن اینکه از صرافی معتبر میتونی بخری

اول اینکه اینا رو به من یاد نده من خودم کارم ارز دیجیتالیه

دوما تتر ماه پیش ۱۸۰ هزار تومن بود الان چنده ؟ ۱۷۵ هزار تومن

سوما چه ربطی به صرافی داشت ؟ اگه نت قطع بشه دارایی شما پریده

چهارمن درباره چیزی که سواد نداری نظر نده

بدون مزد ساخته. دارن ولی قدرت انتخاب کمه چون از اوناییه که تک شده. الانم طلا بین ۱۷۸۰۰ تا ۱۸۲۰۰ میچر ...

انگار طلا بی اجرت انتخابی هست(ک همه وزني باشه ) 😀 حرفتون قبول ندارم حوصله توضیح ندارم میرم آب بخورم شب خوش 👺😀

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

خیر این اجرت و کارمزد فقط روی خرید حساب میشه و موقع فروش قیمت طلای خام برمیدارن

من نمیدونم چه اصراریه وقتی چیزی رو بلد نیستید روی اون پافشار هم میکنید تو نی نی سایت !!! حداقل برو چهارتا اپلیکیشن طلا نصب کن ببین قیمت چیه

ما یه قیمت خرید روی تابلو داریم یه قیمت فروش

وقتی الان قیمت هر گرم طلا ۱۸ میلیونه قیمت خریدش ۱۷۸۰۰ هست یعنی ۲۰۰ تومن کمتر از قیمت تابلو

یعنی شما طلا رو بخری از مغازه ۱۸ تومنه ولی ببری بفروشی ۱۷۸۰۰ هست ... تازه این برای طلایی هست که بزاره ویترین بفروشی مشتری بعدی اگه برای اب شده باشه و به درد نخور شکسته باشه یا مثلا یه جفتش گم شده باشه همیشه یه درصدی بین ۲ تا ۴ درصد کم میشه ازش

اول اینکه اینا رو به من یاد نده من خودم کارم ارز دیجیتالیهدوما تتر ماه پیش ۱۸۰ هزار تومن بود الان چن ...

شما خیلی سواد داری عزیزم..

چشم..

به نی نی یار میگم شما رو بکنه متخصص مالی سایت..

نظارت کنی که بقیه در حد سوادشون حرف بزنن @niniyar

من نمیدونم چه اصراریه وقتی چیزی رو بلد نیستید روی اون پافشار هم میکنید تو نی نی سایت !!! حداقل برو چ ...

دیگه به منی نگو که بازار بزرگ طلا رو از تعداد موهای سرتم بیشتر رفتم و خریدم و فروختم

طلای سالم رو فروشگاه ۵۰ بالای تابلو برمیداره

اصلا همچین چیزی که از قیمت طلای خام کم بشه نیست

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

اول اینکه اینا رو به من یاد نده من خودم کارم ارز دیجیتالیهدوما تتر ماه پیش ۱۸۰ هزار تومن بود الان چن ...

سلام لطفا بحث نکنید و تاپیک رو ترک کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام لطفا بحث نکنید و تاپیک رو ترک کنید

ایشون اومده در تاپیک مردم تبلیغات فروش تتر میکنه ارز دیجیتال فروش هست من اطلاعات عمومی دادم به طرف و به من میگه اشتباه میگی

خب جلوشو بگیرید تبلیغات نکنه ما هم چیزی نگیم

@niniyar

این آیدی

@ماکرون

قرار نیست هرکی هرچی گفت ساکت باشیم ... پس چرا اسم این بخش تبادل نظره

ایشون تبلیغات کرد که خلاف قوانین سایته چون تاپیک طلا بود چه ربطی به ارز دیجیتالی داشت