2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم تا وقت بگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 84 پست
وااای چه پسر شجاعیه این ، که از ترس عمل نکردن به تعهداتش و ترس از تیکه پاره سدنش مثل شیر میخاد زنگ ب ...

میمیرم براش هر روز بیشتر از قبل دلم براش میره یعنی تو فقط باید حرف زدناش و کارایی که برام میکنه رو ببینی🫠🫠🥹

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

روزی شیش بار چیه روزی بیشتر از ۱۰ باز زنگ میزنیم یعنی اینجوری نیست که هر ده بار مثلا دوساعت تو کال ب ...

اهاااان ،ا زین تلفنای ،سلام خوبی من خوبم کجایی ،اینجام پس خداحافظ🤣🤣🤣

الو سلام من خوبم تو خوبی اره توخوبی پس اول تو خداحافظ بعد من🤣🤣

الو من خوبم خداحافظی نکن تا من قطع کنم 🤣🤣

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میمیرم براش هر روز بیشتر از قبل دلم براش میره یعنی تو فقط باید حرف زدناش و کارایی که برام میکنه رو ب ...

خیلی دنیایه قشنگیه منم تجربه کردم ، انقدر شیررررررزرینه با دنیا عوض نمیکنی

من که درک میکنم

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اهاااان ،ا زین تلفنای ،سلام خوبی من خوبم کجایی ،اینجام پس خداحافظ🤣🤣🤣الو سلام من خوبم تو خوبی اره ...

آره مثلا دوبار در روز خیلی مفصل صحبت میکنیم بقیش اینجوریه معمولا🤣🤣🤣

البته که ما زیاد همدیگه رو از نزدیک می بینیم یعنی حداقل هفته ای دوبار

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

آره مثلا دوبار در روز خیلی مفصل صحبت میکنیم بقیش اینجوریه معمولا🤣🤣🤣البته که ما زیاد همدیگه رو از ...

فک کردم همکارید گفتی زیاد میبینیم همو

خیلی دنیایه قشنگیه منم تجربه کردم ، انقدر شیررررررزرینه با دنیا عوض نمیکنی من که درک میکنم

آره واقعا خیلی:))

آره واقعا خیلی:))

اما برای من اخر خوبی نداشت ، رفت ، بدم رفت ، ناکهانی و ...

فکر بد نکنی

فک کردم همکارید گفتی زیاد میبینیم همو

نه همکار نیستیم یعنی من اصلا شاغل نیستم،😂

همینجوری میریم بیرون

البته که رابطمون خیلی جدیه و حتی رفت و آمد خانوادگی هم داریم

نه همکار نیستیم یعنی من اصلا شاغل نیستم،😂همینجوری میریم بیرونالبته که رابطمون خیلی جدیه و حتی رفت و ...

این خوبه که خانواده بدونن، رابطه با سر انجام مفید👋👋

اما برای من اخر خوبی نداشت ، رفت ، بدم رفت ، ناکهانی و ...فکر بد نکنی

متاسفم واقعا خیلی سخته ولی دنیا که به آخر نرسیده آدم جدید میاد تو زندگیت کسی که از قبلی هم بیشتر دوسش داری همه ی این سختی هایی که میکشیم برامون تجربه میشه و قویترمون میکنه

آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم برات

😂😂فقط کامنتایی که تاپیک آخر من گذاشتیخیلی آدم با حالی هستی دمت گرم که نصف شبی خندوندی منو

فداتشم عزیزم😭😂😂

اهوم

آها