2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم تا وقت بگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 84 پست
آدمی که ذاتش بد باشه هیچوقت درست نمیشه🙏🏻

مخالف نیستم ولی صدرصد هم موافق نیستم ،چون ذات ادما بد نیست ،بد میشه پس شاید قابل باز گشتن بحالت کارخونه باشه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

مخالف نیستم ولی صدرصد هم موافق نیستم ،چون ذات ادما بد نیست ،بد میشه پس شاید قابل باز گشتن بحالت کارخ ...

نظری ندارم

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای من نیستی سگ رو از روی حرص ام گفتم چون با هزار تا امید بهم داد اولش این همه حرف گفت بعدا زد زیرش ...

دوسته من ،خودمونگاهی باعث بد بختیامون میشیم ، نا اگاهی گاهی میشه بلای جون ، یا احساسات و تصمیم های اخساسی و خیلی چیزلی دیگه ،پس همیشه دیگران مقصر نیستند گاهی خودمون ..

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ولیییی دیگه میدونید دیگه فضاش چجوره نگم بهتره

اره خب ،مگه کم دیدیم ، بیشترم پسرا الودش میکنن

دوسته من ،خودمونگاهی باعث بد بختیامون میشیم ، نا اگاهی گاهی میشه بلای جون ، یا احساسات و تصمیم های ا ...

گاهی خودمون ؟

من تقصیری نداشتم فکر میکردم دوسم داره

برای اولین بار کسی رو دوست داشتم اونم اینطوری شد

اگه دوسم نداشت اون نگاه ها اون رفتارها اون همه قول ها و این همه حرف پوچ بود من حتی اینده ام هم با اون تصور کرده بودم اومد گند زد به احساسات من

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

ازم ناراحت نشو ، امضام🙏🙏

نه بابا این چه حرفیه چرا ناراحت بشم به هرحال هرکسی یه دیدگاهی داره و نمیتونیم نظراتمون رو به دیگران تحمیل کنیم

بازم مرسی از درک و شعورت🙏🏻

شب خوش

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

گاهی خودمون ؟ من تقصیری نداشتم فکر میکردم دوسم داره برای اولین بار کسی رو دوست داشتم اونم اینطوری شد ...

اگه حق باتو باشه ،مطمئن باش کارما خودش باهاش تسویه حساب میکنه ،متاسفم اگه خالتو بد کردم ، فقط خواستم گپ زده باشیم دور هم 🙏

ازم دلخور نشو

اگه حق باتو باشه ،مطمئن باش کارما خودش باهاش تسویه حساب میکنه ،متاسفم اگه خالتو بد کردم ، فقط خواستم ...

من یهو عصبی شدم اوک شرمنده

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

چی بگم والا 🫠

مثلا من موندم که همین جا یه عده از مردا ، زنما هستند ، با جنسیت واقعی اینحا نیستند ،چرا نمیدونم

نه بابا این چه حرفیه چرا ناراحت بشم به هرحال هرکسی یه دیدگاهی داره و نمیتونیم نظراتمون رو به دیگران ...

شب خوش،اگه خوابت نمیاد بمون ،شاید حرفامون بدرد همدیگه و دیگران بخوره

مثلا من موندم که همین جا یه عده از مردا ، زنما هستند ، با جنسیت واقعی اینحا نیستند ،چرا نمیدونم

چون واسه یچیز دیگه اینجان

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

من یهو عصبی شدم اوک شرمنده

باید حق داد که ادما وقتی از کسی ضربه میخورن ، پرخاش کنن ما بعنوان مخاطب باید درکشون کنیم

شب خوش،اگه خوابت نمیاد بمون ،شاید حرفامون بدرد همدیگه و دیگران بخوره

خوابم نمیاد ولی باید برم با پسر خوشگله صحبت کنم منتظر تماسشم😭😂