2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم تا وقت بگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 84 پست

امروز رفتم برای دیدن کار هیچکدوم

جور نشدن از طرفی دلم برای اون سگ هم تنگ شده

خواستم یه حرفی بزنم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلیییی خوبه افرررین میتونید ادامه بدید همینو واسه کسای بیشتری

باید کسی بخواد که براش ایجاد کنیم ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

امیدوارم پارتنرت همیشه سربلند باشه پیشت

ایشالله ممنونم🎀

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

امروز رفتم برای دیدن کار هیچکدوم جور نشدن از طرفی دلم برای اون سگ هم تنگ شده خواستم یه حرفی بزنم

ایشالا یه کار خوب برات جور بشه

سگت کجاست؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ایشالا یه کار خوب برات جور بشه سگت کجاست؟

سگ منظورم اکسمه

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

اینم هست درستهباید حرف بزنن.ولی خب ادما معمولا قایممیکنن

میترسن قضاوت بشن ،تقریبا عیب اکثر ما ایرانیهاس ، کاش بتونیم درمان کنیم این مشکلو

میترسن قضاوت بشن ،تقریبا عیب اکثر ما ایرانیهاس ، کاش بتونیم درمان کنیم این مشکلو

موافقم با حرفتون

ما حتی اینجام نمیتونیم کسیو لایک کنیم فردا میگن اینا باهمن دیگه وااای ب حاال اینکه بخوای درد و دل کنیم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

ایشالله ممنونم🎀

از ته قلب خوشحالم که باهاش خوشحالی وووووولی ،ازت دلگیرم که برای درست شدن اون ادمای مریض دعا نکردی ،فحش دادیشون

سگ منظورم اکسمه

یا خدا ، مگه ادم نیست ؟؟ پس بده که سگ خطابش کردی

آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران مپسند

از ته قلب خوشحالم که باهاش خوشحالی وووووولی ،ازت دلگیرم که برای درست شدن اون ادمای مریض دعا نکردی ، ...

آدمی که ذاتش بد باشه هیچوقت درست نمیشه🙏🏻

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

موافقم با حرفتونما حتی اینجام نمیتونیم کسیو لایک کنیم فردا میگن اینا باهمن دیگه وااای ب حاال اینکه ب ...

دفیقا ،همن جا فارق از همه فضاهای بدش میتونیم چقدر بهم برای رشد و رسیدن به هدفهامون کمک هم باشیم وووولی ...

یا خدا ، مگه ادم نیست ؟؟ پس بده که سگ خطابش کردی آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران مپسند

جای من نیستی

سگ رو از روی حرص ام گفتم چون با هزار تا امید

بهم داد اولش این همه حرف گفت بعدا زد زیرش غرورم شکوند من همچین ادمی نبودم که بخاطر یه پسر خودمو بشکنم و اینطوری شد

دفیقا ،همن جا فارق از همه فضاهای بدش میتونیم چقدر بهم برای رشد و رسیدن به هدفهامون کمک هم باشیم وووو ...

ولیییی دیگه میدونید دیگه فضاش چجوره نگم بهتره

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍