2789
البته بعضی ادمها میگن بعد از ازدواج عشق بوجود میادبینشون

🫠اون عشق نیس وابستگیه

وابستگی و دلبستگی باهم فرق دارن🎀

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا به نظرت کدوم بهتره

نمیدونم🙂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نه میخوام بدونم...

این حرفارو از کجاتون درمیارین خداییش؟😂🥴

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

به نظرمن وابستگی بهتره تهش مال هم هستن،

وابستگی بیماریه

عشقی که یه روز تموم بشه و تهش نرسیدن باشه عشق نیست یا هم عشق یک طرفست

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

به عنوان کسی که با دوست پسرش و بعد یه رابطه نسبتا طولانی ازدواج کرده و فکر میکرد عاشقشه، باید بگم عشق قبل ازدواج و بعد ازدواج میتونه زمین تا آسمون با هم تفاوت داشته باشه.

الان به اندازهای عاشق همسرمم که اصلا قابل قیاس با قبل نیست و این حس به مرور زمان برام ایجاد شد.

بنابراین اینکه بگیم عشق به رسیدنه یا نرسیدن، فکر کنم کلا قیاس درستی نباشه

چرابیماری،تهش بهم رسیدنه مال هم بودنه

اخه هاشق طرف نیستی فقط وابسته

دوست نداره وابسته ای

احترام نمیزاره وابسته ای

خیانت میکنه وابسته ای

این وابستگی باعث میشه نشه ترکش کنی

ببخشیدمن تسلیم حرفمو پس میگیرم

خواهش میکنم✨

پس خیلیها وابسته هستن واسمشو گذاشتن عشق

درسته🫠