2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برسی ینی یکی تون عاشق نبود

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عشق به تداوم اونه در هر شرایطی

وگرنه با هوس و هورمون و شهوت اشتباه گرفته میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

والا اگرعشق واقعی باشه برا رسیدن بهش زمین وزمان زیرو رو میکنن

کیا رسیدن؟رومئو و ژولیت؟یا شیرین و فرهاد؟؟لیلی و مجنون چی!

عشق به نرسیدنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

منم به عشقم نرسیدم،نزاشتن😢

پس طبق گفته خودتون عاشق نبودین😀

به نظر من هر دو، چون بعضی ها عاشق میشن طرف و دوست دارن بهش تا میتونن محبت میکنن اما طرف به اون اندازه طرف مقابل دوسش نداره و میزاره میره بعضی ها هم عاشق میشن و هر دو به یه اندازه بهم محبت میکنن و بخاطر هم میجنگن تا به هم برسن اما به نظرم اون کسی که بخاطر طرفی که دوسش داره از همه چیز بگذره تا بخواد با اون باشه عشق واقعیه

عاشق بودیم،نزاشتن چون بزور دادنش به پسر خالش هیچکاری هم ازدست من برنیومد،جزسه ساله باعکسش حرف بزنم و ...

پس عشق به نرسیدنه🙂

پس اونایی که بهش رسیدن چی

مطمعنم یکی از طرفین عاشق نبوده