2789
عنوان

خسته شدم

64 بازدید | 11 پست

بچه ها من خسته شدم..

همسرم خیلی ساکت وآروم..جدیدا سرد هم شده به جهت ..

همیشه هم سرش توگوشی.. مهمانی،عزا،عروسی..هرجا بریم سرش توگویی راس ۱۱ونیم هم میگه خوابم میاد

چندبار مشاوره رفتم میگن باید خودش بیاد..

خسته شدم..من برونگرا وپرانرژی..ولی اونررعکس من یا باگوشی یاخواب ..بهش میگم به جای گوشی یه کتاب خون..بیا فیلم نگاه کنیم..حرف بزنیم اما هیچ فایده ای نداره.

یه مدت که هرروز باهم دعوا وقهریم..من توجه میخوام ولی اون سرد سرد..

هرچه قدر هم باهاش حرف میزنم فایده نداره..دیگه گریم میگیره..هرشب دارم با گریه میخوابم..

حتی خونه پدرومادرش هم میریم بااینکه دیر به دیر میبینشون نمیشینه یه جمله باهاشون حرف بزنه...

ده بار بهش گفتم من اینجوری نمیتونم بیا توافقی جدا شیم قبول نمیکنه..

اینم بگم که خسیس..معمولا آدمای خسیس برای وقتی که برای دیگران میزارن هم خساست به خرج میدن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله بوده ولی حداقل به من توجه داشت..حواسش بهم بود..الان یا یه وسیله توخونه فرقی ندارم

🥹آخی بگردم خیلی سخته

مشکلی چیزی ندارع افسردگی چیزی🫤توهم مث خودش شو ببین واکنش نشون میده

🥹آخی بگردم خیلی سخته مشکلی چیزی ندارع افسردگی چیزی🫤توهم مث خودش شو ببین واکنش نشون میده

پدرش هم همین شکلی..دوتا ازبرادراش هم همینن..کلا آدمای سردین...ببین گاهی از سرکار که میاد مثلا ساعت۵میره میخوابه اگه من بیدارش نکنم تا ۱۲شب میخوابه..

اصلا انکار بلد نیست زندگی کنه

از کی اینطوری شده؟ من ظور اتفاقی باعث شده استطوری بشه؟

ازاول بوده..ولی نه به این شدت..قابل تحمل بود قبلا..

جدیدا خیلی بحث داریم..هرروز من قهر میکنم .عصبی میشم..باهاش حرف میزنم..اما هیچ تغییری نمیکنه..

شاید اگه واسه کسی ریز رفتاراش رو بگم فکرکنه داره خیانت میکنه اما ۱۰۰درصد ازش مطمئنم..

پدرش میره گاهی یک ماه تنها تو ویلاشون توشمال زندگی میکنه..مادرشوهرم هم چون اونجا رو دوست نداره میمونه شهرشون باهاش نمیره..

تواین یک ماه فکر کن مادرشوهرم تنها همه کاراش رو میکنه .خرید،دکتر ،بازار و...

ازاول بوده..ولی نه به این شدت..قابل تحمل بود قبلا..جدیدا خیلی بحث داریم..هرروز من قهر میکنم .عصبی می ...

چی بگم عزیزم ایشالا همه چی ب روال عادی برگرده

همینه ک از ازدواج میترسم😑

نشدم مث قبل 🖤🌊

چی بگم عزیزم ایشالا همه چی ب روال عادی برگردههمینه ک از ازدواج میترسم😑

ازدواج بد نیست..فقط قبلش خوب دقت کن..مشاوره برو..

من خیلی ازاین علائم رو دیدم اما نادیده گرفتم.