2789

تولده، چه تولدی...

تولد خاص ترین زهره دنیا

@برق_بیآ_منو_بگیر

خیلییی مبارکه.

زهره حاجی بخدا نمیدونم من در تو چه دیدم که انقدر برام عزیزی و دوست دارم

آخه مگه میشهههه؟

یه نفر کیلومترها از تو فاصله داشته باشه و به جز چندتا تاپیک هیچ چیز دیگه ای ازش ندیده باشی و فقط چندتا اطلاعات نصفه نیمه ازش داشته باشی اما انقدددد بهش ارادت داشته باشی؟

کم میاد به کسی همچین حسی داشته باشم اما اگه داشته باشم میدونم که بی دلیل نیست... مرتب به یادتم و گاهی قیافتو برای خودم مجسم میکنم. تازه فهمیدم کرد هستیییی دیگه بیشتر ارادتمندت شدم❤️🥲

پاینده باشی بزرگوار❤️🧡💛💚💙💜🤍

پ ن محض احتیاط:(این قلب ها نشانه علاقه زیاده نه چیز دیگر...)

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

فقط اونجاکه گفتی برق نیومده توروبگبره😂

زهره تولدت مبارک

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت برم من آخه 😂❤️

شنیدی میگن دل به دل راه داره؟

به خدا منم خیلی ارادتمندم 😂😂😂

خیلی خوشحالم کردی... خیلی ممنونم ازت

نمیدونم دیگه باید چی بگم! یهو ذوق زده شدم زبونم بند اومده واقعا 😂😂😂

برج بلند تو اوج تباهی بود .

فقط اونجاکه گفتی برق نیومده توروبگبره😂زهره تولدت مبارک

😆😂

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

زهره دوستت داریم 😬

زهره خیلی عزیزه😭🥲😂

این بشر کاریزماست که دست و پا درآورده

برو پی کارت ،میخوای مخش را بزنی

😂😂😂

من فن پیج زهرم

درسته که پیج نداره و اونقدرا هم اسم درنکرده ولی من فنشم...