2789
عنوان

یک سال گذشت و هنوز هم برق نیومده که تورو بگیره🥳❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 46 پست
😂😂😂من فن پیج زهرم درسته که پیج نداره و اونقدرا هم اسم درنکرده ولی من فنشم...

اینکه هم فن عبد المالکی هم فن کلثوم اکبری هم فن من یه خورده منو دچار سوء تفاهم کرده 💔

برج بلند تو اوج تباهی بود .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت برم من آخه 😂❤️شنیدی میگن دل به دل راه داره؟ به خدا منم خیلی ارادتمندم 😂😂😂خیلی خوشحالم کرد ...

دور تو بگردم❤️

خیلی دوست دارم یه بار بیام ایلام تورو ببینم

اصلا اسم ایلام که میاد یاد تو میفتم😂

خداوکیلی ازین دختر آویزون و چسبا نیستمااا ولی تو و اوپی یه چیز دیگه ای هستین... انقدر که تو دل من جا باز کردین

خدا حفظتون کنه🌼

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

یارب آن ماه رخ شاه وش زهره جبیندر یکتا که و گوهر یکدانه ی کیست؟حافظ🌿

ای جااان😍😍😍

زهره چقدر فن داره...

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

دور تو بگردم❤️خیلی دوست دارم یه بار بیام ایلام تورو ببینم اصلا اسم ایلام که میاد یاد تو میفتم😂خداوک ...

ارزششو نداره واقعا این همه راهو بکوبی بیای واسه دیدن من 🥲😂

برج بلند تو اوج تباهی بود .

فن پیج کسی هستی که هنوز پیجو راه اندازی نکرده 😂😂

آره

درسته فن پیج دنیا جهانبخت و ساسی مانکن و پویان مختاری هم هستم ولی اگه تو هم پیج زدی فنت میشم

تعصبتو میکشممم فقط یه چیزی ذهنمو درگیر کرده،،، تو دوست داری اسمتو کنار این سه اسطوره توی بیو اینستام بنویسم؟

البته زهره بین خودمون بمونه

منکه الان کنکوریم و اینستا و تلگرام و اینا کنسله فعلا میتونم در حد همین نی نی سایت فنت باشم تا بعد کنکور...

اگه خواسته میتونی عکستم برام بفرستی برم روی دسته کلیدم چاپش کنم مثل فنای پوریا پورسرخ و گلزار اینا...

البته حس میکنم اونجوری خیلی خز و خیل میشیم ولی اگه تو بگی آره هستم🤝🏻🔥🎉😎

اینکه هم فن عبد المالکی هم فن کلثوم اکبری هم فن من یه خورده منو دچار سوء تفاهم کرده 💔

البته دنیا جهانبخت و پویان و ساسی اینا هم هستم

بالاخره اسم اسطوره ها باید کنار همدیگه بیاد...

دارم کلکسیون اساطیر ایرانی ایجاد میکنم